Πώς πήγε να «εξαγοράσει» ο Γραμμένος τον Αυγενάκη και η επίθεση που δέχτηκε από τον υπουργό για το ατόπημά του

Πώς πήγε να «εξαγοράσει» ο Γραμμένος τον Αυγενάκη και η επίθεση που δέχτηκε από τον υπουργό για το ατόπημά του

Εθνική... ξεφτίλα στη Νιόν με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να προτείνει στον Αυγενάκη να… γίνει Κοντονής μπροστά στα μάτια των ανθρώπων της UEFA και της FIFA! Λάκοβιτς: Αυτά δεν γίνονται ούτε στη χώρα μου…

Ο κακός χαμός έγινε στη Νιόν αναγνώστη μου. Και μην διαβάζεις τα… ρομάντζα που οι περισσότεροι σου πουλούν για ρεπορτάζ. Είχαμε… θέματα επί Ελβετικού εδάφους για το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό το «κουκλοθέατρο» που παριστάνει πως έφερε την Εξυγίανση.

Εκτέθηκε χοντρά ο Βαγγέλης Γραμμένος μπροστά στους εκπροσώπους UEFA και FIFA. Όχι δηλαδή πως τον είχαν σε καμιά εκτίμηση. Και με την ευκαιρία: αυτό δεν είναι συμπέρασμα δικό μου. Το λένε στην ανακοίνωση τους. Εκεί που με τον γνωστό τρόπο τους… και με το βαμβάκι δηλώνουν τη στήριξη τους στην ελληνική ομοσπονδία αλλά επ ουδενί στην διοίκηση τους. Στα ελληνικά κυκλοφορεί η ανακοίνωση. Όποιος ξέρει να διαβάζει προφανώς και μπορεί να καταλάβει. Διόλου τυχαίος ο διαχωρισμός. Και για το «κραχ» της ΕΠΟ που το ξέρανε. Αλλά και για το «κραχ» της λογικής που είδαν να συμβαίνει μπροστά στα μάτια τους.

Ναι, ξέρουμε δεν θα το παραδεχθεί κανείς. Δεν μας αφορά όμως. Σημασία έχουν μόνο τα πραγματικά γεγονότα. Και αυτά είναι συγκεκριμένα: Έγινε χοντρός τσαμπουκάς Αυγενάκη-Γραμμένου μπροστά στους «ξένους». Και ανέβηκαν στον… ουρανό οι τόνοι, όταν ο Γραμμένος προφανώς νιώθοντας ότι μιλά στον Κοντονή και τον Βασιλειάδη πρότεινε στον νυν Υφυπουργό να στείλει κανά δύο «δικούς» του να τους προσλάβει η Ομοσπονδία.

Ναι, ότι σας λέω. Μπροστά στην UEFA και την FIFA έγινε αυτό.

Γιατί να γίνουν οι συγκεκριμένες προσλήψεις στη χρεωκοπημένη ΕΠΟ;

Για τον ίδιο λόγο που έγιναν και οι προηγούμενες. Όπως ο Κοντονής έστειλε τον Μπάρτζη και τον Φιλιππούση, όπως ο Βασιλειάδης τον Χολέβα. Να πάρουν και του Αυγενάκη κανά δύο «δικοί» του από κανά δεκάρικο μισθό (στην υγειά των κορόιδων) και να σταματήσουν τα… προβλήματα ρε παιδί μου, στη συνεργασία. Και την επικοινωνία.

Αν τέλος πάντων γινόμαστε κατανοητοί.

«Καταλαβαίνεις τι μου λες» του είπε ο Αυγενάκης μπροστά σε Λάκοβιτς και Φούσεκ; «Δεν ντρέπεσαι λίγο» πρόσθεσε… Αυτό το τελευταίο όμως μάλλον ήταν ερώτημα ρητορικό. Αν ντρέπονταν για κάτι ο Βαγγέλης Γραμμένος προφανώς και δεν θα το πρότεινε…

«Αυτά δεν γίνονται ούτε στη χώρα μου» ακούστηκε να λέει ο Λάκοβιτς. Άδικο είχε;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ