Κανονικός υπάλληλος του Ιβάν στην UEFA ο Γραμμένος. Δικαιούται αύξηση…

Κανονικός υπάλληλος του Ιβάν στην UEFA ο Γραμμένος. Δικαιούται αύξηση…

Το ότι ο Β. Γραμμένος είναι κανονικός υπάλληλος του Ιβάν είναι διαπιστωμένο από την πρώτη μέρα της θητείας του.

Το ότι ο Β. Γραμμένος είναι κανονικός υπάλληλος του Ιβάν είναι διαπιστωμένο από την πρώτη μέρα της θητείας του.

Ωστόσο, κάποιες φορές ξεπερνάει τον εαυτό του με την απίστευτη δουλοπρέπεια που επιδεικνύει στο πρόσωπο του εργοδότη του.

Τι έκανε λοιπόν το άτομο;

Πήγε έξω στη Γενεύη μαζί με τον Λασκαράκη και τον Θωμαίδη και έθεσε μόνο θέμα εκλογών και αντιρρήσεις για τον διορισμό Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής αφού κατά τη γνώμη του όλα τα άλλα είναι φίνα και ωραία.

Αυτό που τον ενδιέφερε και κουβέντιασε είναι να μην αλλάξει το εκλογικό σύστημα ώστε τα πακέτα να συνεχίσουν να πηγαινοέρχονται και κάποιοι πρόεδροι Ενώσεων να μην χάσουν το ανά τετραετίας εφάπαξ.

Είπε λοιπόν ότι οποιαδήποτε αλλαγή του εκλογικού συστήματος θα ήταν παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο κι εκεί σταμάτησε.

Για την άλλη την παρέμβαση του Γεραπετρίτη στο αυτοδιοίκητο όταν τροποποίησε τον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ για να γλυτώσει τον ΠΑΟΚ από τον υποβιβασμό, ως υπάλληλος που σέβεται τον εργοδότη του, δεν έβγαλε άχνα.

Μετά από τα παραπάνω δικαιολογείται να κάνει αίτηση γι αύξηση των αποδοχών του στον Ιβάν και να του δοθεί το προνόμιο να μην χτυπάει κάρτα στην ΕΠΟ, όπως όλοι οι υπάλληλοι του Ιβάν στις επιχειρήσεις τους.

Ακόμα μπορεί να ζητήσει να δοθεί και αύξηση στην δικηγορίνα που κατέβασε από την Θεσσαλονίκη παρότι η ΕΠΟ έχει καμιά δεκαριά δικηγόρους.

Για τα 250 χιλιάρικα στην γυναίκα του Γκαγκάτση λογικά δικαιούται ένα μεγάλο ποσοστό. Άλλωστε, ο Βασίλης δεν είναι αγνώμων.

Στο πακέτο που πρέπει να δοθεί στον Γραμμένο είναι και η ενέργειά του ως πρόεδρος να μην δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής στη δίκη που ξεκίνησε για τα τηλεοπτικά δικαιώματα που ο Βασιλάκης χάρισε στον δικηγόρο του έναντι 250.000 ευρώ όταν η προσφορά ήταν 7 εκατ. ευρώ.

Κι επειδή δεν βλέπουμε τον Γεραπετρίτη να ασχολείται μ αυτά, μπας και ήταν σε καμιά συνεννόηση με τον Δρόσο, για να μην υπάρχουν αντιδράσεις και διχασμοί απ΄ τους φίλους του Γκαγκάτση στην Θεσσαλονίκη;

Πηγή: iapopsi.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ