Η ΕΠΟ ξεκίνησε νέα σκάνδαλα με… φόντο το CAS

Η ΕΠΟ ξεκίνησε νέα σκάνδαλα με… φόντο το CAS

Ο «δικός τους» πρόεδρος Βαγγέλης Γραμμένος προσπάθησε το καλοκαίρι να νομιμοποιήσει την πολυιδιοκτησία, τώρα που ο Ιβάν είναι στα «σκοινιά» κάνει ότι μπορεί για να τον βοηθήσει εν όψει CAS.

Ο ρόλος της ΕΠΟ και ειδικά του «δικού τους» προέδρου, Βαγγέλη Γραμμένου στην υπόθεση της πολυιδιοκτησίας είναι απολύτως ξεκάθαρος. Δεν προσπάθησε απλά να συγκαλύψει το θέμα αφαιρώντας από τον ΚΑΠ το αδίκημα της πολυιδιοκτησίας αλλά ο δικός τους Γραμμένος εισηγήθηκε στην Εκτελεστική της ΕΠΟ, την νομιμοποίηση της πολυιδιοκτησίας. Ωδή στην… εξυγίανση!

Να μπορεί δηλαδή ο Ιβάν, χωρίς να κινδυνεύει από Καλπαζιδιδες να πάρει την Ξανθη και μετά τον Παναιτωλικό και μετά τον Βόλο και όποια ομάδα θέλει εν πάση περίπτωση, και έτσι να βγαίνει δίκαια χάρτινος πρωταθλητής!

Όμως με φόντο το CAS ο ρόλος της ΕΠΟ,  που θα πρέπει να συμμετέχει στη διαδικασία αυτη και να υπερασπιστεί την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρα «βρώμικος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τα αλλεπάλληλα αιτήματα του Ολυμπιακού η Γραμματέας της Επιτροπής Εφέσεων, Σοφία Πρίφτη (εκ των απορρήτων του δικου τους Γραμμένου) δεν χορηγεί στον Ολυμπιακό τα αντίγραφα των υπομνημάτων που υπέβαλαν όλες οι ομάδες στη διαδικασία στην Εφέσεων.

Παρότι ο Ολυμπιακός όχι μόνο συμμετείχε αλλά του αναγνωρίστηκε και ότι είναι διάδικος, αφού δέχθηκαν την παρέμβαση του.

Η κα Πρίφτη δεν χορηγεί τα έγγραφα για να μην μπορεί να κινηθεί ο Ολυμπιακός έγκαιρα και να προσφύγει στο CAS οπού μπορεί να υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ και η Ξανθη.

Μάλλον δεν θα έχει ακούσει για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος… ούτε για τις μηνύσεις του Ολυμπιακού στον «δικό τους» Γραμμένο για απιστία. Φαίνεται πως στην προδήλως παράνομη και εγκληματική απόφαση Γραμμένου για πληρωμή των Golden Boys, θα προστεθούν και άλλες μηνύσεις μέχρι να φτάσει και να βγει απόφαση από το CAS.

Όλο και κάποιο έγγραφο του CAS θα ξεχάσει ο Γραμμένος και οι δικοί του, να κοινοποιήσουν στον Ολυμπιακό και την ΑΕΛ που είναι διάδικοι στην υπόθεση προκειμένου να την γλιτώσει ο Ιβάν.

Ή ίσως οι 7 δικηγόροι της ΕΠΟ (Μπαρτζης, Δαβακης, Κουβαράς κλπ) να ορίσουν μόνοι τους δικαστές στο CAS, χωρίς να ρωτήσουν τον Ολυμπιακό και την ΑΕΛ που έχουν όχι μόνο τεράστιο ηθικό αλλά και οικονομικό συμφέρον.

Εδώ πήγε να νομιμοποιήσει την πολυιδιοκτησία, σε ένα έγγραφο που θα αναφέρεται σε ορισμό δικαστών στο CAS που θα παραπέσει, θα κωλώσει ο Βαγγέλης;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ