Mister Μπαρτζή, do you speak English?

Mister Μπαρτζή, do you speak English?

500 χιλιάρικα στο «κεφάλι» από την ΦΙΦΑ στην ΕΠΟ του «δικού μας» κατά τον Ιβάν, Βαγγέλη Γραμμένου γιατί ευθύνονται αποκλειστικά για την τιμωρία του Άρη. Η ΦΙΦΑ τους ενημέρωσε αλλά ξέρουν αγγλικά στη νομική υπηρεσία της… εξυγίανσης;

Μια ακόμη… λαμπρή σελίδα δόξας της «εξυγίανσης». Της ΕΠΟ του «δικού μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένου που έχει διαλεχτά μέλη στην «ομάδα» του.

Όχι τον ΠΑΟΚ, την ΕΠΟ του… ΠΑΟΚ δηλαδή. Μόλις πριν λίγο έγινε γνωστό πως η ΟΥΕΦΑ τιμώρησε τον Άρη με απαγόρευση μεταγραφών, ο Άρης θα πάει στο CAS και ελπίζει να δικαιωθεί. Το θέμα όμως είναι γιατί φτάσαμε εκεί;

Το θέμα το σημαντικό όμως δεν θα το διαβάσεις στα «εξυγιαντικά» ΜΜΕ, αυτό για τα 500 χιλιάρικα πρόστιμο από την ΦΙΦΑ στην ΕΠΟ.

Γιατί 500 χιλιάρικα στο «κεφάλι» στην ΕΠΟ του Γραμμένου; Η Παγκόσμια Ομοσπονδία επέβαλε πρόστιμο 500.000 ευρώ, καθώς ενώ είχε ενημερώσει την Ελληνική Ομοσπονδία για την ποινή, εκείνη επικύρωσε τη μεταγραφή του Ντουρμισάι στους «κίτρινους».

Και έτσι η ΕΠΟ του Γραμμένου, η χρεωκοπημένη ΕΠΟ που ζητάει δάνεια από ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ θα πρέπει να σκάσει 500 χιλιάρικα για δικό της λάθος!

Γιατί έγινε αυτό; Γιατί ο Βαγγέλης Γραμμένος έχει διαλεκτούς συνεργάτες, όπως την νομική υπηρεσία που ουσιαστικά είναι η υπεύθυνη για τον χαμό. Αυτοί έπρεπε να είχαν δει τι γίνεται και να μην είχαμε φτάσει έως εδώ.

Αλλά ποιος να καταλάβει τι γίνεται; Ο Μπαρτζής με το χρυσό συμβόλαιο αλλά και μια μικρή λεπτομέρεια; Καλά-καλά δεν μιλάει αγγλικά ο άνθρωπος, που να δει τώρα τι γράφουν και που να καταλάβει. Και τι τον νοιάζει τώρα τον Μπάρτζη, και ο μήνας έχει εννιά με τον Γραμμένο του Ιβάν.

Χρυσό συμβόλαιο και ο Δαβάκης αλλά αυτός δεν έχει χρόνο ο άνθρωπος. Στις 11 πηγαίνει στα γραφεία της ΕΠΟ, να πιει ένα καφέ ο άνθρωπος και 1 σχολάει. Ε, πότε να προλάβει;

Ωραία τα επιχορηγούμενα μεταπτυχιακά αλλά δεν φτάνουν για σοβαρές δουλειές. Αυτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ