Το νέο ΕΠΟΣ της ΕΠΟ: Δεν έχει κάνει τηλεδιάσκεψη η Υγειονομική Επιτροπή της

Το νέο ΕΠΟΣ της ΕΠΟ: Δεν έχει κάνει τηλεδιάσκεψη η Υγειονομική Επιτροπή της

Άλλο ένα στοιχείο… εύρυθμης λειτουργία της ΕΠΟ του Γραμμένου αποκάλυψε ο επικεφαλής της Υγειονομικής Επιτροπής της Super League.

Είναι πολλά. Αμέτρητα. Χρειάζονται τόμοι ολόκληροι για να καταγράψεις όλα τα… στραβά της ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου. Κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό. Κάθε μέρα και μια… ξεφτίλα, που προσπαθούν να την κρύψουν από το ευρύ κοινό, θέλοντας να κερδίσουν χρόνο. Αλλά ο χρόνος μετράει αντίστροφα.

Για ακόμα μια φορά είναι να σηκώνει κανείς τα χέρια του ψηλά με όλα όσα συμβαίνουν στην ΕΠΟ της… εξυγίανσης. Μια ομοσπονδία που παραπαίει, που δεν κάνει ούτε τα βασικά, που πρώτο της μέλημα είναι να υπακούει στις εντολές των αφεντικών της. Και μοναδικό, όπως αποδεικνύεται συνεχώς.

Το νέο της… κατόρθωμα. Τη στιγμή που η πανδημία του κορωνοϊού έχει σαρώσει όλο τον πλανήτη, έχει αναγκάσει το ποδόσφαιρο να σταματήσει και έχει φέρει συνέπειες που κανείς δε φανταζόταν, στην ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου είναι απλά… Τρίτη. Άλλωστε δεν ξεχνιέται εκείνο το βίντεο στο ξεκίνημα της καραντίνας με το γήπεδο πίσω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας να είναι γεμάτο κόσμο και να μην τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας. Θα περίμενε κανείς λίγη ευαισθησία από την ΕΠΟ, αλλά ούτε τα πιο σημαντικά δεν κάνουν οι άνθρωποι εκεί. Ο μισθός να πέφτει στην ώρα του (παρά το γεγονός πως είναι χρεωμένη μέχρι το λαιμό) και όλα τα υπόλοιπα τα αφήνουν στην τύχη τους. Ακόμα και την ίδια την υγεία.

Γιατί τα λέω όλα αυτά; Γιατί άκουσα χθες στον ΣΠΟΡ ΦΜ να μιλάει ο επικεφαλής της Υγειονομικής Επιτροπής της Super League, Ξενοφών Ρούσσης. Και μέσα σε όλα τα ενδιαφέροντα που είπε, πέταξε και… βόμβα. Ο άνθρωπος είναι και στην ΕΠΟ. Αλλά εκεί κανείς δεν τον έχει καλέσει για να πει τη γνώμη του και να δώσει τις γνώσεις του.

«Είμαι μέλος και στην Υγειονομική Επιτροπή της ΕΠΟ και δεν έχουμε κάνει ακόμη τηλεδιάσκεψη», είπε ο Ρούσσης και κόντεψε να μου φύγει το τιμόνι από τα χέρια με αυτά που άκουσα.

Δηλαδή, αν δεν έχει συνεδριάσει εν μέσω παγκόσμιας πανδημίας η αρμόδια επιτροπή υγείας της ΕΠΟ, αλήθεια πότε θα το κάνει; Αν δεν έχει καλέσει η Ομοσπονδία τους ανθρώπους που γνωρίζουν, τι ακριβώς περιμένει; Το εμβόλιο; Το φάρμακο; Το ποδόσφαιρο καθημερινά… σβήνει, όσο δεν υπάρχει δράση, σε όλο τον πλανήτη οι τηλεδιασκέψεις είναι καθημερινές για να δουν πότε θα ξεκινήσουν, για να ορίσουν πρωτόκολλα, για να πάρουν ανάσα τέλος πάντων με την επιστροφή του ποδοσφαίρου, αλλά στην ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου δεν έχουν κάνει ούτε καν μία συζήτηση για το θέμα;

Ακόμα μία απόδειξη της… εύρυθμης λειτουργίας της ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου. Ακόμα μια είδηση που προσπάθησαν να κρύψουν, αλλά τους έβγαλε στη φόρα ο Ξενοφών Ρούσσης. Ακόμα ένας τραγικός χειρισμός σε ένα θέμα που όχι απλά είναι σοβαρό, αλλά δεν έχει προηγούμενο. Όλος ο πλανήτης συζητάει για τον κορωνοϊό και στην ΕΠΟ σφυρίζουν αδιάφορα. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ