Τσίρκο στην ΕΠΟ με Λεουτσάκο

Τσίρκο στην ΕΠΟ με Λεουτσάκο

Ο πρόεδρος Super League 2 και Football League πήρε πίσω το χαρτί για την αδειοδότηση, που έστειλε χωρίς απόφαση του ΔΣ στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ!

Τσίρκο. Παρωδία. Λέξεις ταιριαστές σε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τους παράγοντες που το εκπροσωπούν. Νωρίτερα αναφερθήκαμε στο απίθανο αίτημα του Λεωνίδα Λεουτσάκου, προέδρου των Super League 2 και Football League στην ΕΠΟ, να μην χρειάζεται να αδειοδοτηθούν οι ομάδες των δύο επαγγελματικών κατηγοριών! Να συμμετάσχουν χωρίς καν να καταθέσουν τα στοιχειώδη έγγραφα! Ακόμη και οι ομάδες που θα ανέβουν στη Super League! Μάλιστα, αποκαλύφθηκε και το έγγραφο που έστειλε στην Ομοσπονδία.

Το ίδιο πρόσωπο που πριν από λίγες εβδομάδες είχε ψηφίσει να μην ισχύσει η απόφαση της Super League να μην υπάρχει ποινή αφαίρεσης βαθμών μόνο για φέτος και είχε επιμείνει στο -3, το οποίο και πέρασε πραξικοπηματικά η ΕΠΟ. Αυτό το έγγραφο, λοιπόν, στάθηκε αφορμή για μία πολύ ενδιαφέρουσα στιχομυθία μεταξύ του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού και μέλους της ΕΕ της Super League, Τάκη Αγραφιώτη. Με τον Λεουτσάκου να σύρεται έμμεσα στην παραδοχή ότι ήταν μια δική του απόφαση, που δεν πάρθηκε από το Δ.Σ.!

Αγραφιώτης: «Εσείς, όταν τέθηκε θέμα για την αδειοδότηση των ομάδων της Super League ψηφίσατε -3 στις ομάδες που δεν παίρνουν αδειοδότηση. Kαι εδώ λέτε να παίξουν οι ομάδες χωρίς αδειοδότηση»!

Λεουτσάκος: «Ζητάμε 15 μέρες παράταση για να καταθέσουμε τελικές προτάσεις για το θέμα αδειοδότησης».

Αγραφιώτης: «Το πήρατε πίσω; Δεν το στείλατε το έγγραφο, τι δεν ισχύει; Ποιος το έστειλε; Έχoυμε έγγραφο που ζητάτε μη αδειοδότηση ομάδων που θα ανέβουν στη Σουπερ Λιγκ. Ισχύει;».

Λεουτσάκος: «Βεβαίως…».

Αγραφιώτης: «Εχετε πάρει τέτοια απόφαση στο Διοικητικό Συμβούλιο;»

Λεουτσάκος: «Ναι, από προηγούμενο συμβούλιο».

Αγραφιώτης: «Υπάρχει στα πρακτικά, λοιπόν…»

Κάπου εκεί η μπάλα χάθηκε, με τον Λεουτσάκο να υποστηρίζει αρχικά ότι «είναι αιτήματα ομάδων», χωρίς να αναφέρει ποιες, ποια και με ποιο σκοπό. Ενώ απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε αναφορά σε «απόφαση» του Δ.Σ. Super League 2 και Football League. Πολύ απλά, διότι επρόκειτο για κάτι που δεν πέρασε από το Δ.Σ. Από ποιον πέρασε; Προφανώς από αυτούς που ήθελε να εξυπηρετήσει ο πρόεδρος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ