Ο Άγιαξ ανακοίνωσε τον διάδοχο του Τεν Χαγκ (pic)

Ο Άγιαξ ανακοίνωσε τον διάδοχο του Τεν Χαγκ (pic)

Ο Αλφρεντ Σρόϊντερ είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής του Άγιαξ αντικαθιστώντας τον Έρικ Τεν Χαγκ που θα συνεχίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αγιαξ συνέτριψε στο Άμστερνταμ την Χέρενφεν με 5-0 και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ολλανδίας για 36η φορά στην Ιστορία του. Αυτός ο τίτλος, ήταν ένα εξαιρετικό αποχαιρετιστήριο δώρο από τον Ερικ Τεν Χαγκ, ο οποίος θα συνεχίσει την προπονητική, στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όσον αφορά στον διάδοχο του Ολλανδού τεχνικού, αυτός θα είναι ο Αλφρεντ Σρόιντερ, ο οποίος υπήρξε βοηθός του Τεν Χαγκ (2018-19) και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την διοίκηση του «Αίαντα».

Ο 49χρονος προπονητής, εργάσθηκε στην Χοφενχάιμ και ακολούθως, έγινε βοηθός του Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα, μέχρι την απόλυση του τελευταίου, το περασμένο φθινόπωρο. Τον Ιανουάριο του 2022, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπριζ, η οποία θα λάβει αποζημίωση 1,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον «απελευθερώσει».

«Το να γίνω πρώτος προπονητής στον Αγιαξ είναι τιμή και μεγάλη ευκαιρία για εμένα, που την αρπάζω και με τα δυο μου χέρια. Θέλω να κατακτήσω τρόπαια με τον Αγιαξ, με μία ομάδα που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και με μία καλή ισορροπία μεταξύ έμπειρων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών» δήλωσε ο Σρόιντερ, προσθέτοντας ότι προς το παρόν θα παραμείνει επικεντρωμένος στη δουλειά του στην Μπριζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ