Μπλιντ: «Αποχωρώ από τον Άγιαξ με πόνο στην καρδιά και δάκρυα στα μάτια»

Μπλιντ: «Αποχωρώ από τον Άγιαξ με πόνο στην καρδιά και δάκρυα στα μάτια»

Με ένα συγκινητικό μήνυμα, ο Ντάλεϊ Μπλιντ αποχαιρέτησε τον Άγιαξ και τον κόσμο του.

Οι δρόμοι του Ντάλεϊ Μπλιντ και του Άγιαξ χώρισαν, με τον Ολλανδό αμυντικό να αφήνει για δεύτερη φορά στην καριέρα του τον «Αίαντα» αφού έμεινε ελεύθερος να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 32χρονος παίκτης έχει περάσει τα περισσότερα ποδοσφαιρικά του χρόνια στον Άγιαξ, και έτσι θέλησε να αποχαιρετήσει τόσο την ομάδα, όσο και τους οπαδούς με ένα συγκινητικό μήνυμα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει πως αποχωρεί με πόνο στην καρδιά και δάκρυα στα μάτια.

Η ανάρτηση του Ντάλεϊ Μπλιντ:

«Αποχωρώ από τον Άγιαξ με πόνο στην καρδιά και δάκρια στα μάτια. Το να φορά τη φανέλα αυτής της ομάδας είναι το καλύτερο πράγμα του κόσμου. Ο κόσμος στο Άμστερνταμ είναι ευθύς και απαιτητικός. Αυτό μου άρεσε πάντα και για αυτό μπορώ να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί τους.

Έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση, η οποία δεν ήταν πάντα εύκολη για εμένα. Μερικές φορές αισθανόμουν πως έπαιζα και εναντίον σας, ένιωθα ότι δεχόμουν κριτική πιο εύκολα σε σύγκριση με άλλους ποδοσφαιριστές.

Όμως αυτός δεν είναι ο λόγος που φεύγω. Είμαι ευγνώμων για όσα έζησα εδώ. Όταν τραγουδούσατε το όνομά μου, ανατρίχιαζα σε όλο μου το σώμα.

Είμαι περήφανος για αυτό. Δεν είχα φανταστεί έτσι το τέλος μου στον Άγιαξ, αλλά οι καταστάσεις αλλάζουν. Ελπίζω να ξαναέχουμε τον χρόνο για να αποχαιρετιστούμε σωστά. Βεβαιωθείτε ότι θα διατηρήσετε τον Άγιαξ στο επίπεδο που έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ