Κούντους για Γιουνάιτεντ: «Είμαι χαρούμενος στον Άγιαξ – δεν βρίσκω λόγο γιατί να μην ανανεώσω»

Κούντους για Γιουνάιτεντ: «Είμαι χαρούμενος στον Άγιαξ – δεν βρίσκω λόγο γιατί να μην ανανεώσω»

Σε συνέντευξή του ο άσος του Άγιαξ Μοχάμεντ Κούντους μίλησε τόσο για τον ενδιαφέρον της Μάντσεστερ στο πρόσωπο του όσο και για τον Αίαντα.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην Telegraaf ο Μοχάμεντ Κούντους και μεταξύ άλλων μίλησε τόσο για την ομάδα του, τον Άγιαξ όσο και για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν του χρόνου παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Κούντους δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ναυάγιο της μεταγραφής του στην Έβερτον πέρσι.

Διαβάστε επίσης: Ποντάρισμα στα “θηρία”

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για Άγιαξ και Γιουνάιτεντ: «Είμαι πολύ χαρούμενος στον Άγιαξ αυτή τη στιγμή, αλλά θα είμαι ακόμα πιο χαρούμενος αν κερδίσουμε το νταμπλ φέτος. Δε βρίσκω λόγο να μην ανανεώσω. Παίζω και εξελίσσομαι καλά εδώ. Όταν έρθει η στιγμή, θα το συζητήσουμε και θα υπάρξει επικοινωνία με τον ατζέντη μου. Προς το παρόν επικεντρώνομαι στην μάχη του τίτλου»

Και για τη μεταγραφή στην Έβερτον που τελικώς δεν ήρθε:

«Το γεγονός πως ο Άγιαξ πέρσι μπλόκαρε την μεταγραφή μου στην Έβερτον, με απογοήτευσε. Πίστευα πως ήταν η ώρα για μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου μιας και εδώ δεν έπαιζα. Από τη στιγμή που το μεταγραφικό παράθυρο έκλεισε, επικεντρώθηκα στον Άγιαξ. Ο μόνος λόγος που ήθελα να φύγω, ήταν γιατί δεν έπαιζα αλλά κατάφερα να το αλλάξω μόνος μου αυτό».

«Η Έβερτον επίσης δεν τα πηγαίνει καλά. Έχω μεγάλη πίστη στο θεό και πιστεύω ότι πήρε την κατάλληλη απόφαση για μένα με το να μη φύγω το καλοκαίρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ