Εξέλσιορ – Φέγενορντ 0-2: «Αγκαλιά» με τον τίτλο η ομάδα του Ρότερνταμ

Εξέλσιορ – Φέγενορντ 0-2: «Αγκαλιά» με τον τίτλο η ομάδα του Ρότερνταμ

Η Φέγενορντ νίκησε εκτός έδρας με 2-0 την Εξέλσιορ και θέλει μία νίκη ακόμη για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Το προτελευταίο βήμα για την επιστροφή στο «θρόνο» του ολλανδικού πρωταθλήματος, μετά από έξι χρόνια, πραγματοποίησε σήμερα η Φέγενορντ.

Με γκολ του Σαντιάγο Χιμένες στο 9ο και στο 75ο λεπτό, η ομάδα του Ρότερνταμ επικράτησε 2-0 της συμπολίτισσας Εξέλσιορ και διατηρεί το +8 από τη δεύτερη Αϊντχόφεν, τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Eredivisie.

Διαβάστε επίσης: Έχουν χάσει το… χρώμα τους τα καλόπαιδά της ΕΠΟ: Γιατί τώρα παρακαλούν για «κεκλεισμένων των θυρών» τελικό στην Κύπρο

Η Φέγενορντ χρειάζεται ακόμη μία νίκη ή ένα «στραβοπάτημα» της PSV, για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο, κάτι που αναμένεται να συμβεί την επόμενη εβδομάδα.

Η 31η αγωνιστική οριστικοποίησε το δίδυμο των ομάδων που θα υποβιβαστούν στο τέλος της σεζόν από τη μεγάλη κατηγορία. Μετά την Καμπούρ χθες (6/5), σήμερα υποβιβάστηκε και μαθηματικά η Χρόνινγκεν, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με τους Γκόου Αχέντ Ιγκλς και έμεινε στο -10 από τη 16η θέση, η οποία οδηγεί σε μπαράζ παραμονής.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής της Eredivisie:

Βααλβάικ-Φόλενταμ 4-1

Σπάρτα Ρότερνταμ-Αϊντχόφεν 0-1

Καμπούρ-Ουτρέχτη 0-3

Ναϊμέγκεν-Χέρενφεν 2-3

Αγιαξ-Αλκμααρ 0-0

Εμεν-Τβέντε 0-3

Γκόου Αχεντ-Χρόνινγκεν 1-1

Εξέλσιορ-Φέγενορντ 0-2

Φορτούνα Σιτάρντ-Φίτεσε 17:45

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ