Δουβίκας: «Κάνω μεγαλύτερα όνειρα, περισσότερες οι πιθανότητες να φύγω από την Ουτρέχτη»

Δουβίκας: «Κάνω μεγαλύτερα όνειρα, περισσότερες οι πιθανότητες να φύγω από την Ουτρέχτη»

Για το μέλλον του στην ομάδα της Ουτρέχτης μίλησε σε ολλανδικό Μέσο ο Τάσος Δουβίκας, αναφέροντας ότι το πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι, μιας κι έχει μεγαλύτερα όνειρα.

Την εφετινή σεζόν έκανε «θραύση» στην Ολλανδία με τη φανέλα της Ουτρέχτης και μαζί με τον Σίμους της Αϊντχόφεν, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Eredivisie με 19 γκολ.

Ο Τάσος Δουβίκας έχει τραβήξει ήδη πάνω του την προσοχή πολλών ομάδων από την Ολλανδία και την Κεντρική Ευρώπη και σε δηλώσεις του στο «Voetbal International», υπογράμμισε πως είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει σε άλλον σύλλογο τη νέα σεζόν, κάνοντας μεγάλα όνειρα για το μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Και όμως υπάρχει ελπίδα! Ο Χρήστος και ο Σταύρος δείχνουν τον δρόμο…

«Θέλω να γίνω κομμάτι της ευρωπαϊκής ελίτ μία μέρα. Θα δούμε αν γίνει εφικτό. Πάντα δούλευα σκληρά, προκειμένου να φτάσω εδώ που είμαι τώρα, αλλά κάνω μεγαλύτερα όνειρα» τόνισε αρχικά ο διεθνής Έλληνας επιθετικός και πρόσθεσε:

«Για το πού θα παίξω μετά το καλοκαίρι; Αν το ήξερα, θα σας έλεγα τώρα. Αγαπάω την Ουτρέχτη, είμαι ευγνώμων στους οπαδούς. Αλλά όπως είπα, οι φιλοδοξίες μου είναι να παίξω στην κορυφή. Τότε πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα, να παίξεις σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Οι πιθανότητες να φύγω είναι περισσότερες απ’ το να μείνω…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ