Ευχάριστα νέα για Φαν Ντερ Σαρ, ανέκτησε τις αισθήσεις του

Ευχάριστα νέα για Φαν Ντερ Σαρ, ανέκτησε τις αισθήσεις του

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κροατία ο Έντουιν Φαν Ντερ Σαρ έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του και έχει επαφή με τους γιατρούς του.

Θετικά είναι τα νεότερα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Έντουιν Φαν Ντερ Σαρ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κροατία, ο πρώην τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παράγοντας του Άγιαξ, φαίνεται να έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του και να μπορεί να επικοινωνήσει με τους θεράποντες ιατρούς του.

Θυμίζουμε πως ο θρυλικός Ολλανδός γκολκίπερ, όπως ενημέρωσε προ μερών ο Άγιαξ, νοσηλευόταν με αιμορραγία στον εγκέφαλο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Παρά το γεγονός πως το επίσημο ανακοινωθέν του «Αίαντα» το Σάββατο μιλούσε για «σταθερά κρίσιμη κατάσταση», κροατικές πηγές υποστηρίζουν ότι ο Ολλανδός έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του και επικοινωνεί κανονικά γιατρούς.

Διαβάστε επίσης: Ο ελληνικός φάκελος στα χέρια του Μπαρτζώκα και η υπόθεση του Βούκτσεβιτς

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, μέχρι στιγμής δεν τίθεται θέμα χειρουργικής επέμβασης, κάτι που θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Πάντως, η κατάστασή του θα εξακολουθήσει να παρακολουθείται στενά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ