Ουτρέχτη: Εκτός αποστολής ο Δουβίκας για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του

Ουτρέχτη: Εκτός αποστολής ο Δουβίκας για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του

Η Ουτρέχτη άφησε εκτός αποστολής τον Δουβίκα για το παιχνίδι απέναντι στην Τσβόλε (1-0, ήττα), για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Θέλτα.

Η Ουτρέχτη φιλοξενήθηκε από την Τσβόλε σήμερα (27/08) στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Eredivisie (ήττα 1-0), χωρίς όμως να έχει στην διάθεσή της τον Αναστάσιο Δουβίκα.

Ο περυσινός πρώτος σκόρερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος βγήκε από την αποστολή, όχι επειδή αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά για να μπορέσει να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Θέλτα, όπως ανακοίνωσε η Ουτρέχτη λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Ορτέγκα

Ωστόσο, στην ανακοίνωσή της ο Ολλανδικός σύλλογος δεν ανέφερε ονομαστικά την επόμενη ομάδα της καριέρας του Δουβίκα αλλά όπως μετέδωσαν χθες (26/08) τόσο η «Telegraaf», όσο και το «VI», η Θέλτα έχει έρθει σε συμφωνία με την Ουτρέχτη στα 13 εκατομμύρια ευρώ για την μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού.

Μάλιστα ο Δουβίκας θα γίνει η ακριβότερη πώληση στην ιστορία του Ολλανδικού συλλόγου. Την προηγούμενη σεζόν ο Δουβίκας πέτυχε 19 τέρματα και πλέον είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Ουτρέχτης σε επίπεδο Eredivisie και συνολικά μόνο ο Ντιρκ Κούιτ έχει σκοράρει περισσότερα τέρματα σε μία σεζόν (20).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ