Εξελίξεις με Μπογέ! Τι γράφουν στην Ισπανία

Εξελίξεις με Μπογέ! Τι γράφουν στην Ισπανία

Νέα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Λούκας Μπογέ - Δεδομένη θεωρούν τη μεταγραφή του οι Ισπανοί.

Κάτοικος Ισπανίας θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν ο Λούκας Μπογέ, καθώς η Γρανάδα ήρθε σε συμφωνία με την Έλτσε για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, με τον Αργαντινό να γίνεται η ακριβότερη πώληση στην ιστορία της δεύτερης.

Η περίπτωση του Μπογέ, είχε απασχολήσει έντονα το προηγούμενο διάστημα τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι πολύ οι οικονομικές απαιτήσεις της Έλτσε ήταν πολύ υψηλές και έβαλαν «φρένο» στις διαπραγματεύσεις.

Διαβάστε επίσης: Ερώτηση Κορδόν για τον «ταύρο» Πιερότι – Η ομοιότητα με Ορτέγκα, που εξηγεί τι θέλει ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με δημοσιέυματα από την Ισπανία και την Αργεντινή, η μεταγραφή του 27χρονου επιθετικού στην Γρανάδα είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της, καθώς οι δύο σύλλογοι έχουν έρθει σε συμφωνία στα 8 εκατομμύρια ευρώ συν 2 εκατομμύρια ως μπόνου επίτευξης στόχων του ποδοσφαιριστή. Τα συνολικά 10 εκατομμύρια που θα βγουν από τα ταμεία της Γρανάδα θα κάνουν τον Μπογέ την υψηλότερη πώληση της Έλτσε στην ιστορία της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μπογέ θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων με την Γρανάδα, μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός, έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε άλλες περιπτώσεις για την επίθεσή τους εδώ και λίγες μέρες, με τους Γιόβιτς και Γιόβετιτς να βρίσκονται στην λίστα των ονομάτων που εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ