Χαμός με Σούταλο στον Άγιαξ – Τι ακούγεται για το μέλλον του πρώην παίκτη της Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Χαμός με Σούταλο στον Άγιαξ – Τι ακούγεται για το μέλλον του πρώην παίκτη της Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Μια από τις πιο ακριβές μεταγραφές του Άγιαξ, ο Γιόσιπ Σούταλο φαίνεται να δυσκολεύεται πολύ στο Άμστερνταμ.

Ο Γιόσιπ Σούταλο είχε προσελκύσει μερικές από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες το φετινό καλοκαίρι, μετά από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός, αφού η πρώην ομάδα του αποκλείστηκε από την ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, αποχώρησε από την Ντινάμο με προορισμό τον Άγιαξ, ο οποίος και δαπάνησε πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό του.

Μάλιστα ο Σούταλο έγινε η τέταρτη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του «Αίαντα», όμως τα μέχρι τώρα δεδομένα για αυτόν δεν είναι και τόσο θετικά.

Γενικότερα η σεζόν του Άγιαξ έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα, με την ομάδα του Άμστερνταμ να μετράει μια μόλις νίκη στις πρώτες 6 αγωνιστικές της Εredivisie.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, προέκυψε και θέμα με τον Γιόσιπ Σούταλο. Και αυτό διόιτ όπως αποκάλυψε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άγιαξ Άντι Φαρ Ντε Μέιντε, ο Κροάτης επιθυμεί να γυρίσει πίσω στη χώρα του!

Πιο συγκεκριμένα είπε «Ο Σουτάλο υποφέρει πολύ από νοσταλγία. Στην πραγματικότητα θέλει απλώς να επιστρέψει. Δεν μιλάει με κανέναν, ούτε καν με τους συμπαίκτες του. Δεν θέλει να κάνει τίποτα, ούτε καν με τους Κροάτες συμπαίκτες του Σόσα και Μέντιτς. Ούτε να πίνει καφέ. Δεν θέλει τίποτα. Απλώς νοσταλγεί. Και αυτό είναι δύσκολο για ένα παιδί σαν αυτό».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ