O Nτοστ διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα και αποσύρεται προσωρινά από την ενεργό δράση

O Nτοστ διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα και αποσύρεται προσωρινά από την ενεργό δράση

Άσχημα τα νέα για τον Μπαστ Ντοστ, ο οποίος διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα και θα αναγκαστεί να κάνει ένα διάλειμμα στη καριέρα του μέχρι τις επόμενες εξετάσεις.

Ο Μπαστ Ντοστ συγκλόνισε τον ποδοσφαιρικό κόσμο, όταν τη προηγούμενη αγωνιστική, στην Αλκμαάρ-Ναϊμέχεν (28/10), και συγκεκριμένα στο 91ο λεπτό έπεσε αναίσθητος στο χορτάρι. Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τελικά αποχώρησε με φορείο, ανακτώντας τις αισθήσεις του. Όπως είναι λογικό, ο Ολλανδός επιθετικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο αγώνας διακόπηκε.

Διαβάστε επίσης: Η Μάντσεστερ Σίτι γιόρτασε τα γενέθλια του Γιόβετιτς με δύο υπέροχα γκολ κόντρα στη Λίβερπουλ (vid)

Σήμερα, ο 35χρονος άσος ενημέρωσε μέσω της επίσημης σελίδας της Ναϊμέχεν τους φίλους της ομάδας, πως διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα και θα αναγκαστεί να κάνει ένα διάλειμμα  μέχρι τις επόμενες εξετάσεις.

Αναλυτικά στο μήνυμά του αναφέρει:

«Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη της NEC και λάτρεις του ποδοσφαίρου. Τώρα άκουσα από τον καρδιολόγο μου την αιτία αυτού που μου συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα AZ–NEC στο Άλκμααρ. Έκανα πολλές εξετάσεις τις τελευταίες ημέρες και έδειξαν ότι έχω ένας φλεγμονώδης καρδιακός μυς (μυοκαρδίτιδα).Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους ένας καρδιακός μυς φλεγμονώνεται και οι συνέπειες μπορεί να είναι αρκετά σοβαρές, αλλά ήμουν τυχερός που ανανεώθηκα επιτυχώς στο γήπεδο.

Δεν μπορώ να τονίσω πόσο ευγνώμων είμαι στους γιατρούς της NEC και της AZ για την απόδοση στο γήπεδο. Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες. Στη συνέχεια, θα πάω σπίτι και θα πρέπει να ξεκουραστώ για να αναρρώσω πλήρως. Μόνο μετά από εκείνη τη στιγμή θα έχω περισσότερο όραμα για το μέλλον μου και, από εκεί και πέρα, θα μπορώ να μοιραστώ περισσότερα για αυτό. Προς το παρόν, θα κάνω ένα διάλειμμα στο ποδόσφαιρο και θα περάσω τα επόμενα χρόνια με την οικογένειά μου. Ελπίζω ότι όλοι το σεβαστούν αυτό».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ