Βαριά ποινή για τον Όφερμαρς!

Βαριά ποινή για τον Όφερμαρς!

Με ένα χρόνο αποκλεισμό από οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα τιμωρήθηκε ο Μαρκ Όφερμαρς για σεξουαλικό σκάνδαλο την εποχή που ήταν στον Άγιαξ.

Ποινή απαγόρευσης οποιασδήποτε ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για διάστημα ενός έτους, επέβαλε στον Μαρκ Όφερμαρς το Αθλητικό Δικαστήριο της Ολλανδίας , κλείνοντας με τον τρόπο αυτό την υπόθεση με τα ακατάλληλα μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου που είχε αποστείλει ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής σε υπαλλήλους του Άγιαξ, την εποχή που ήταν αθλητικός διευθυντής στον Ολλανδικό σύλλογο.

Όταν το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε ο Όφερμαρς παραιτήθηκε από το πόστο του, αφού παραδέχτηκε τις πράξεις του, δηλώνοντας ότι αισθάνεται ντροπή για τη συμπεριφορά του.

Διαβάστε επίσης: Κ21 Ελλάδα – Νησιά Φερόε 3-0: Επιστροφή στις νίκες και ελπίδες πρόκρισης στο Euro 2025

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της απόφασης, για τον καθορισμό του ύψους της ποινής, ελήφθη υπόψη η μεγάλη δημοσιότητα που έλαβε το σκάνδαλο και η ζημιά που προκάλεσε στον Όφερμαρς, αλλά και το γεγονός ότι, όπως αποδείχθηκε, η ανάρμοστη συμπεριφορά του συνεχιζόταν για μεγάλο διάστημα. Μάλιστα εντοπίστηκαν αρκετές περιπτώσεις, όπου ο παλαίμαχος Ολλανδός προχώρησε σε αυτή τη πράξη.

Να υπενθυμίσουμε, ότι ο Όφερμαρς , εδώ και λίγους μήνες ανέλαβε χρέη αθλητικού διευθυντή στην Βελγική Αντβέρπ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ