Μάνταλος: «Να μας γίνεται συνήθεια η νίκη, μας είχε λείψει τα τελευταία χρόνια»

Μάνταλος: «Να μας γίνεται συνήθεια η νίκη, μας είχε λείψει τα τελευταία χρόνια»

Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για το ματς της Εθνικής με τη Νέα Ζηλανδία και τον στόχο που πρέπει να έχει η Ελλάδα σε αυτό αλλά και σε κάθε παιχνίδι.

Η Εθνική αντιμετωπίζει τη Νέα Ζηλανδία σε φιλικό παιχνίδι στη Ριζούπολη (17/11, 19:00) και ο Πέτρος Μάνταλος αναφέρθηκε στο παιχνίδι τονίζοντας πως πρέπει η νίκη να γίνει συνήθεια στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Yποδέχεται πρόσωπα και στιγμές της ιστορίας του

Όσα είπε ο Μάνταλος:

Για το ματς: «Θα δείτε ένα παιχνίδι, όπως τα τελευταία της Εθνικής, που θα παίζει για να το κερδίσει, να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο, να συνεχίζει και να της γίνεται συνήθεια, κάτι που της είχε λείψει τα τελευταία χρόνια».

Για το γεγονός ότι είναι διαφορετικό το ματς με τη Νέα Ζηλανδία: «Είναι μία καλή ομάδα, θα γίνει ένας ωραίος ποδοσφαιρικός αγώνας».

Για το πώς γίνεται να έχουν στο μυαλό τους το ματς με τη Νέα Ζηλανδία και να αφήσουν εκτός αυτό με τη Γαλλία: «Δεν θα είναι πρώτη φορά, σίγουρα λέμε ότι κοιτάμε τη Νέα Ζηλανδία, αλλά είναι σημαντικά ματς και με τη Γαλλία. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να νικήσουμε τη Νέα Ζηλανδία».

Για το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο: «Δεν μπορεί να είναι κανείς χαρούμενος, δεν έχω ακριβώς τους λόγους που δεν θα υπάρχει κόσμος. Ελπίζω να είναι μία κακή παρένθεση».

Για το τι χρειάζονται τα ματς του Μαρτίου: «Τα τελευταία χρόνια η Εθνική τέτοια παιχνίδια, εύκολα ή δύσκολα τα παίρνει. Να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε, θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ