«Επιστρέφει στην Ευρώπη ο Χέντερσον»

«Επιστρέφει στην Ευρώπη ο Χέντερσον»

Ο Τζόρνταν Χέντερσον έχει αποφασίσει να φύγει από την Σαουδική Αραβία και να γυρίσει στην Ευρώπη.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον έχει αποφασίσει να φύγει από την Σαουδική Αραβία και την Αλ Ετιφάκ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο τέως αρχηγός των «κόκκινων» επιθυμεί να επιστρέψει στην Premier League, με αρκετούς ρεπόρτερ να υποστηρίζουν πως σκέφτεται ακόμη και να χαρίσει 700.000, προκειμένου να κερδίσει την… ελευθερία του.

To buzzer beater του Λίλαρντ έδωσε το ματς της χρονιάς στους Μπακς – Αντετοκούνμπο vs Βεζένκοφ 143-142 (vid)

Ο Τζόρνταν Χέντερσον θέλει απεγνωσμένα να επιστρέψει στην Premier League σε μια κίνηση που θα του κοστίσει πολλά εκατομμύρια. Ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ δυσκολεύτηκε να εγκατασταθεί στη Σαουδική Αραβία αφού υπέγραψε συμβόλαιο 700.000 λιρών την εβδομάδα», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Ο 33χρονος Αγγλος μέσος, μετά από σπουδαία καριέρα στη Λίβερπουλ, το καλοκαίρι μεταγράφηκε στη χώρα του Κόλπου, έναντι για 15 εκατ. ευρώ, αλλά δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, από την οποία ο Αγιαξ έχει προσεγγίσει ήδη τον μάνατζερ του και αισιοδοξεί πως θα κλείσει η συμφωνία για την απόκτηση του ως δανεικού για ενάμισι χρόνο.

Επίσης η Σέλτικ έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ