Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τελικά ρε παιδιά ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε τον Αμπέλ ή ο Αμπέλ τον ΠΑΟΚ;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Σωκράτης, Τοροσίδης στη «SUPER Μπάλα» του MEGA: Πήραν θέση για την αθλιότητα Φαν Σιπ (Vid)

Το «κόψιμο» του Δημήτρη Σιόβα από τον Τζον Φαν Σιπ σχολιάστηκε από Παπασταθόπουλο και Τοροσίδη στη «SUPER Μπάλα Live» του MEGA.

Σωκράτης, Τοροσίδης στη «SUPER Μπάλα» του MEGA: Πήραν θέση για την αθλιότητα Φαν Σιπ (Vid) | to10.gr

Η πρωτοφανής απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Τζον Φαν Σιπ να ανακοινώσει μέσα από συνέντευξή του στο OPEΝ του Ιβάν Σαββίδη, τον αποκλεισμό του Δημήτρη Σιόβα από την Εθνική Ελλάδος, δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από δύο σημαίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Βασίλης Τοροσίδης βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «SUPER Μπάλα Live» του MEGA και αφότου ενημερώθηκαν για την τοποθέτηση του Ολλανδού τεχνικού και τη… σε live μετάδοση «τιμωρία» ενός διεθνούς ποδοσφαιριστή, πήραν θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά όσα ανέφεραν στην εκπομπή «SUPER Μπάλα Live» του MEGA

Παπασταθόπουλος: «Τώρα μου βάζετε δύσκολα… Κατ’ αρχάς πιστεύω ότι η Εθνική ομάδα δεν είναι ούτε ο Σωκράτης, ούτε ο Βασίλης ούτε ο Κώστας ούτε ο Σιόβας, δεν είναι κανένας. Η Εθνική είναι η Εθνική. Είναι πάνω από όλους και από όλα. Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι που βρίσκονται τη δεδομένη χρονική στιγμή παίρνουν κάποιες αποφάσεις και κάνουν κάποιες επιλογές και για αυτές κρίνονται. Δεν θέλω να πω περισσότερα, γιατί είναι κάτι για το οποίο δεν έχω μιλήσει. Το εάν βρίσκομαι ή δεν βρίσκομαι στην Εθνική είναι κάτι που κατά ένα μέρος είναι και επιλογή δική μου, του τι θέλω. Δεν θέλω να πω παραπάνω πράγματα, απλά αυτό που εύχομαι και εγώ και ο Βασίλης, γιατί το έχουμε συζητήσει πολλές φορές, είναι η Εθνική να πηγαίνει καλά. Γιατί η Εθνική είναι πάνω από όλους και από όλα».

Τοροσίδης: «Αυτό που είπε ο Σωκράτης είναι σωστό. Πράγματι, ο προπονητής αποφασίζει και πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις του και του τεχνικού τιμ. Το αν, ποιος, πότε θα είναι στην Εθνική Ομάδα το επιλέγει ο ίδιος και όλοι φυσικά κρίνονται από τις πράξεις τους. Ο προπονητής επιλέγει αυτή τη στιγμή να μην έχει κάποια παιδια στην Εθνική ομάδα. Μπορεί να συνεχίσει έτσι. Αυτό που εγώ πιστεύω ότι θα έπρεπε έστω να κάνουν για αυτά τα παιδιά, εάν ενημερώθηκε ο Σιόβας ότι δεν είναι στα πλα΄να, να γίνει και με τον Κώστα (Μανωλά) και με τον Σωκράτη/ Δηλαδή να μην αιωρείται σε κάθε κλήση που γίνεται στην Εθνική Ομάδα, σε κάθε συνέντευξη που δίνει ο προπονητής, βλέπεω ότι κάθε φορά τον ρωτάνε για τον Μανωλά και τον Παπασταθόπουλο. Θα έπρεπε να το έχουν ξεκαθαρίσει. Δεν είναι κακό αυτ΄. Εάν δεν θέλει κάποιους ποδοσφαιριστές ο εκάστοτε προπονητής, είναι καλό να το ξεκαθαρίζει. Ειδικά για κάποια παιδιά που έχουν δώσει την ψυχή τους στην Εθνική Ομάδα, σαν τον Σωκράτη και τον Κώστα, εάν δεν τους θέλουν, θα ήταν καλό να το ξεκαθαρίσουν. Πραγματικά, δεν είναι κακό.  Αν δεν τους θέλει ο ίδιος ο προπονητής και το κρίνει… Η ομάδα πρέπει να έχει επιτυχίες. Αυτό που ευχόμαστε όλοι εμείς είναι να πηγαίνει καλά η Εθνική, γιατί έτσι αναδεικνύεται και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ασχετα εάν πηγαίνουν ποδοσφαιριστές από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ, όλοι πρέπει να κοιτάμε το καλό της Εθνικής. Μέσα από την Εθνική κερδίζουν και οι ομάδες».

Παπασταθόπουλος: «Ο Βασίλης ξέρει πάρα πολύ καλά ότι ιδιαίτερα εγώ, για ό,τι αποφάσεις έπαιρνα και ό,τι έλεγα στην Εθνική Ομάδα, ήταν κάτι που έκανα κατόπιν σκέψης και πάνω από όλα για το καλό της Εθνικής. Ο,τι έχει γίνει στο παρελθόν εγώ δεν θα το άλλαζα και εάν μπορούσα να ξανακάνω το ίδιο θα το ξαναέκανα για το καλό της Εθνικής Ομάδας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από