Η μεγάλη βραδιά του Σεμέδο με την Πορτογαλία (0-0) (vid)

Η μεγάλη βραδιά του Σεμέδο με την Πορτογαλία (0-0) (vid)

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού άρχισε στην ενδεκάδα της Πορτογαλίας στο φιλικό με την Ισπανία και άφησε στον πάγκο τον Ρούμπεν Ντίας των 73 εκ. ευρώ

Ο Ζόρζε Ζέσους πίεζε κάθε μέρα τη διοίκηση της Μπενφίκα να του φέρει τον Ρούμπεν Σεμέδο για να αντικαταστήσει τον Ρούμπεν Ντίας στην άμυνα της Μπενφίκα.

Τελικά, ο Ντίας πήρε μεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι έναντι 73 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά ο Σεμέδο δεν πήγε στο «Ντα Λουζ» για να καλύψει το κενό του. Όμως, αντί να αντικαταστήσει τον Ντίας, ο Σεμέδο τον άφησε στον πάγκο…

Ο στόπερ του Ολυμπιακού άρχισε βασικός στην ενδεκάδα της Πορτογαλίας στο φιλικό με την Ισπανία. Ο ομοσπονδιακός Φερνάντο Σάντος διατήρησε τον Σεμέδο στο αρχικό σχήμα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ ο ακριβοπληρωμένος Ρούμπεν Ντίας μπήκε στο ματς στη θέση του Πεπέ.

Ο Σεμέδο δεν αγωνίστηκε απλά, αλλά ήταν και από τους καλύτερους απέναντι στους εξαιρετικούς μεσοεπιθετικούς των Ισπανών.

Αυτό ήταν και το ντεμπούτο του Σεμέδο με την Πορτογαλία. Την παρθενική συμμετοχή με το εθνόσημο την κέρδισε μετά τις εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και στο Champions League.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των υπόλοιπων φιλικών:

Λουξεμβούργο-Λιχτενστάιν 1-2
Αυστρία-Ελλάδα 2-1
Ανδόρα-Κάπε Βέρντε 1-2
Γερμανία-Τουρκία 3-3
Ελβετία-Κροατία 1-2
Ιταλία-Μολδαβία 6-0
Ολλανδία-Μεξικό 0-1
Πολωνία-Φινλανδία 5-1
Πορτογαλία-Ισπανία 0-0
Σλοβενία-Άγιος Μαρίνος 4-0
Γαλλία-Ουκρανία 7-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ