Αγκαλιά με την πρόκριση η Αίγυπτος, 3-1 με βασικό τον Χασάν (vid)

Αγκαλιά με την πρόκριση η Αίγυπτος, 3-1 με βασικό τον Χασάν (vid)

Η Αίγυπτος επικράτησε 3-1 εκτός έδρας του Τόγκο, πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και χρειάζεται έναν βαθμό για να προκριθεί. Βασικός αγωνίστηκε ο Αχμέντ Χασάν και πλέον παίρνει τον δρόμο της επιστροφής στον Ολυμπιακό.

Η Αίγυπτος πήρε τη δεύτερη νίκη της στα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, επικρατώντας 1-3 του Τόγκο για την 4η αγωνιστική. Πλέον, βρίσκεται ισόβαθμη στην κορυφή του ομίλου μαζί με τις Κομόρες (8 β.) και θέλει έναν βαθμό για να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Ο Μαγκντί άνοιξε το σκορ στο 18′, ο Σαρίφ διπλασίασε τα τέρματα για τους Αιγύπτιους στο 32′ και ο Τρεζεγκέ στο 52′ έκανε το 0-3. Το μόνο που κατάφερε το Τόγκο ήταν να μειώσει με τον Νια-Βεντζί στο 90′.

Ο Αχμέντ Χασάν αγωνίστηκε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 56′. Ο παίκτης του Ολυμπιακού πραγματοποίησε την 26η συμμετοχή του με το εθνόσημο και ετοιμάζεται πλέον να επιστρέψει στον Πειραιά, ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα και να προετοιμαστεί για τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια των «Ερυθρολεύκων» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ