Οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση του Ελ Αραμπί

Οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση του Ελ Αραμπί

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Μαρόκο, ο Ελ Αραμπί εμφάνισε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και γι’ αυτό δεν αγωνίστηκε στο ματς με την Δημοκρατία Κεντρικής Αφρικής.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι του Μαρόκου με την Δημοκρατία Κεντρικής Αφρικής, για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Κόπα Αφρικα, λόγω ασθένειας, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα Μέσα της πατρίδας του.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός στο μεγάλο λιμάνι, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να ψάχνουν να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί με τον έμπειρο επιθετικό. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Μαρόκο, πάντως, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, αφού ο «killer» των Πειραιωτών δεν αγωνίστηκε στο αποψινό παιχνίδι, αφού λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης εμφάνισε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και περιμένουν τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του 33χρονου επιθετικού. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο έμπειρος άσος θα εξεταστεί από τον γιατρό των Πειραιωτών και θα βγουν περισσότερα συμπεράσματα για την κατάστασή του.

Η πρώτη ενημέρωση πάντως ότι έμεινε εκτός επειδή εμφάνισε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας αν μη τι άλλο καθυσηχάζει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και ειδικά τον Πέδρο Μαρτίνς, που ποντάρει πολλά στον Ελ Αραμπί ενόψει του… Γολγοθά που έχει μπροστά της η ομάδα του Πειραιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ