Λουίς Ενρίκε : «Είμαστε φαβορί, πιο περίπλοκος αντίπαλος η Σουηδία»

Λουίς Ενρίκε : «Είμαστε φαβορί, πιο περίπλοκος αντίπαλος η Σουηδία»

Ο Λουίς Ενρίκε σχολίασε τον όμιλο της Εθνικής μας ομάδας, τονίζοντας ότι η Ισπανία είναι το φαβορί και πως η Σουηδία είναι ο πιο περίπλοκος αντίπαλος για τη φούρια ρόχα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητή της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα του έχει το προβάδισμα στον όμιλο στον δρόμο προς το Κατάρ το 2022 και χαρακτήρισε περίπλοκο αντίπαλο τη Σουηδία.

«Ήταν μια κανονική κλήρωση, όπως θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε άλλη, με πολλές διαφορετικές εθνικές ομάδες. Μερικούς από αυτούς δεν τους γνωρίζουμε το ίδιο καλά, άλλοι (Σουηδία) ήδη γνωστοί… Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, με λίγη ευφορία κι ανυπομονησία για να δούμε τι σημαίνει το να προκριθείς σε άλλο Παγκόσμιο Κύπελλο. Κι αυτός είναι ο στόχος μας» ανέφερε αρχικά ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος συμπλήρωσε μιλώντας για τη Σουηδία, την οποία οι Ισπανοί αντιμετώπισαν πρόσφατα σε επίσημους αγώνες:

«Δεν μας… κουράζει το γεγονός ότι παίζουμε ξανά μαζί τους. Τους γνωρίζουμε, τους αντιμετωπίσαμε στα προκριματικά του Euro και θα τους ξαναδούμε μπροστά μας.

Μεταξύ των ομάδων που μπορούσαν να προκύψουν από το 2ο γκρουπ δυναμικότητας, υπήρχαν μερικές με τις οποίες παίξαμε κι άλλες φορές σε αυτά τα δύο χρόνια. Η Σουηδία μας δυσκόλεψε και το ίδιο δύσκολα θα είναι και τώρα. Ανεξάρτητα όμως από τους αντιπάλους που μας έχουν προκύψει, η Εθνική Ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη να λύσει κάθε πρόβλημα με τον καλύτερο τρόπο».

Ο Ενρίκε μίλησε ακόμη για τα άβολα και κοπιαστικά ταξίδια που θα έχει η ισπανική ομάδα. «Έτσι είναι αυτή η κατάσταση. Όταν παίζεις σε μια προκριματική σειρά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, πρέπει να κάνεις μεγάλα ταξίδια. Αλλά δεν χρειάζεται να το δείτε ως κούραση, αλλά ως μια ακόμη περίσταση που περιβάλλει αυτούς τους αγώνες.

Επαναλαμβάνω, νομίζω ότι είναι τόσο συναρπαστικό το να παίζεις μια φάση προκριματικών για ένα Παγκόσμιο Κύπελλο που ανεξάρτητα από τους αντιπάλους, η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη, να έχει μια καλή παρουσία, να συνεχίσει να ανεβαίνει θέσεις στο ranking της FIFA και επιβεβαιώσει την παρουσία της σε ένα άλλο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ