Χατζηγιοβάνης για Εθνική : «Μπορούμε να περάσουμε στο Μουντιάλ»

Χατζηγιοβάνης για Εθνική : «Μπορούμε να περάσουμε στο Μουντιάλ»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε για τον όμιλο της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ και αναφέρθηκε στην... επανένωση με τους Μπεργκ, Χουλτ και Γιόχανσον στα ματς με τη Σουηδία.

Για τον όμιλο της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 μίλησε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Ο άσος του Παναθηναϊκού τόνισε πως η Ελλάδα έχει τους παίκτες για να τα καταφέρει και να περάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ενώ μίλησε επίσης για την… επανένωση με Μπεργκ, Χουλτ, Γιόχανσον και για το αν αισθάνεται δικαίωση για το γεγονός ότι βρίσκεται στην Εθνική.

Δείτε αναλυτικά τα λόγια του Χατζηγιοβάνη στην κάμερα της NOVA:

Για τους αντιπάλους της Εθνικής στον όμιλο: «Στόχος μας είναι να περάσουμε και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Ξέρουμε ότι έχουμε τη Σουηδία και την Ισπανία στον όμιλο, όπου είναι οι πιο δύσκολοι αντίπαλοι για εμάς, αλλά θα παίξουμε τα παιχνίδια στα ίσα και… όποιος περάσει. Το Κόσοβο δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά δεν είναι καλύτερο από εμάς. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, αλλά είσαι Εθνική Ελλάδος, έχεις πολύ καλούς παίκτες και γιατί να μην περάσεις; Πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω στον προπονητή και εύχομαι να γίνει κάτι καλό. Θα παλέψουμε για να κερδίσουμε κάτι καλό από την κλήρωση που μας έτυχε».

Για το αν βοηθάει το γεγονός ότι υπάρχει ένα μεγάλο φαβορί στον όμιλο όπως η Ισπανία: «Σίγουρα. Όταν παίζεις με τόσο καλούς παίκτες, είναι κίνητρο για σένα να δείξεις τι μπορείς να κάνεις και γιατί όχι και να κερδίσεις».

Για την… επανασύνδεση με Μπεργκ, Γιόχανσον και Χουλτ στα παιχνίδια με τη Σουηδία: «Με τον Μπεργκ μιλάω ακόμα, το ίδιο και με τον Γιόχανσον. Με τον Χουλτ όχι και τόσο πολύ, αλλά εν’ τέλει βρεθώ στο γκρουπ, θα είναι ωραία στιγμή να συναντήσω τους παίκτες που είχα παλιά».

Για τον αν σχολίασαν οι Ισπανοί του Παναθηναϊκού, την κλήρωση της Εθνικής με την πατρίδα τους: «Δεν το ήξεραν αρχικά ότι παίζαμε με την Ισπανία. Υπήρχαν πειράγματα, εγώ τους είπα ότι θα τους κερδίσουμε, εκείνοι γελάγανε, εντάξει λογικό είναι».

Για το αν αισθάνεται δικαίωση που δούλεψε σκληρά και βρέθηκε στην Εθνική, κάνοντας το όνειρό του πραγματικότητα: «Σίγουρα. Είχα επιλεχθεί και στα φιλικά που θα γινόντουσαν στην Αμερική, όμως ακυρώθηκαν λόγω COVID-19. Εκεί στεναχωρέθηκα γιατί το περίμενα τόσο καιρό και στις συνεντέυξεις μου έλεγα ότι αυτός είναι ο στόχος και θέλω να τον πετύχω. Τελικά ήρθε η στιγμή, φόρεσα το εθνόσημο, έκανα την οικογένεια μου περήφανη και εμένα τον ίδιο που σαν Τάσος θέτω κάποιους στόχους στη ζωή μου, τους πετυχαίνω και βάζω νέους στόχους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ