Πιο κοντά στην επιστροφή στην Εθνική Σουηδίας ο Ζλάταν

Πιο κοντά στην επιστροφή στην Εθνική Σουηδίας ο Ζλάταν

Ο ΖΛάταν Ιμπραΐμοβιτς πιθανότατα θα βρεθεί στον δρόμο της Εθνικής Ελλάδας, στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Εδώ και καιρό υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να σκέφτεται την επιστροφή του στην Εθνική Σουηδίας.

Πλέον, αυτό το σενάριο είναι πιο κοντά από ποτέ για να πραγματοποιηθεί. Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Ζλάταν συναντήθηκε με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γιάνε Άντερσον. Μαζί του συζήτησε το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Εθνική. Εν όψει της συμμετοχής της χώρας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, όπου βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα τώρα, και πιο συγκεκριμένα της «Gazzetta dello Sport», ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του. Και όλα αυτά, τέσσερα χρόνια μετά την ανακοίνωση του Σουηδού σταρ ότι η θητεία του στην Εθνική ολοκληρώθηκε.

Από την πλευρά του, ο Γιάνε Άντερσον, ανέφερε τα εξής για την προοπτική επιστροφής του Ίμπρα στην Εθνική Σουηδίας: «Αν ο Ζλάταν ανοίξει την πόρτα, θα συζητήσουμε. Τα όσα είπαμε δεν θα γίνουν γνωστά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ