Νίκησε τη Γεωργία με την «αύρα» του Ιμπραΐμοβιτς η Σουηδία (1-0)

Νίκησε τη Γεωργία με την «αύρα» του Ιμπραΐμοβιτς η Σουηδία (1-0)

Με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να επιστρέφει στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του, η Σουηδία επικράτησε με σκορ 1-0 της Γεωργίας στον όμιλο της Ελλάδας.

Η Σουηδία επικράτησε με σκορ 1-0 της Γεωργία εντός έδρας και ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσει της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Κατάρ το 2022, στον όμιλο της Ελλάδας.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το οποίο έμελλε να χωρίσει και τις δύο ομάδες, σημείωσε ο Κλάεσον  στο 35′ χαρίζοντας έτσι τη νίκη στη χώρα του, τοποθετώντας τη στην κορυφή του 2ου ομίλου, μετά την ισοπαλία της Ελλάδας με την Ισπανία.

Η επιστροφή του «Ίμπρα» με το εθνόσημο στο στήθος ήταν καθοριστική, όχι μόνο για τα αποδυτήρια, αλλά και αγωνιστικά όπως φάνηκε αφού εκείνος ήταν που έδωσε την ασίστ στο γκολ.

Η πρώτη ήρθε στο 14’ όταν ο Κβιλιτάια έχασε απίστευτο τετ-α-τετ ολομόναχος, για να απαντήσει στο 25’ ο Ισακ. Το γκολ δεν άργησε να έρθει για τους γηπεδούχους. Στο 35′ ο Ζλάταν κοντρόλαρε τη μπάλα και χωρίς να κοιτά έδωσε πάσα στον Κλάεσον ο οποίος έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι. Μόνο δύο ευκαιρίες αξίζεις να σημειωθούν. Η μία στο 79′ με τον Ισακ να μην μπορεί να καθαρίσει το παιχνίδι και μία στο 82′ για τη Γεωργία όπου το σουτ του Σενγκέλια απέκρουσε ο Σουηδός τερματοφύλακας.

Σουηδία (Γιάνε Αντερσον): Νόρντφέλντ, Λούστιχ (84’ Κραφτ), Λίντελοφ, Αουγκούστινσον, Χελάντερ, Λάρσον, Κλάεσον (74’ Φόρσμπεργκ), Ολσον (68’ Εκνταλ) (74’ Σβάνμπεργκ), Κουλουσέβσκι, Ισακ, Ιμπραΐμοβιτς (84’ Κουάισον).

Γεωργία (Βίλι Σανιόλ): Λόρια, Κάσια, Ντβάλι, Τσαμπράτζε, Γκιορμπελίτζε, Κανκάβα (60’ Γκβίλια), Κβεκβεσκίρι (60’ Σενγκέλια), Αμπουρζάνια, Λομπανίτζε (78’ Μπερίτζε), Κβαρατσκέλια (46’ Κιτεϊσβίλι), Κβιλιτάια (84’ Μικαουτάτζε).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ