1-1: Το… αγαπημένο σκορ της Εθνικής ανήμερα της 25ης Μαρτίου (vids)

1-1: Το… αγαπημένο σκορ της Εθνικής ανήμερα της 25ης Μαρτίου (vids)

Για τρίτη φορά η Εθνική ομάδα παίρνει ισοπαλία απέναντι σε ένα... μεγαθήριο, παίζοντας ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

Ο Δημήτρης Σαραβάκος το 1987. Ο Κώστας Μήτρογλου το 2017. Και ο Τάσος Μπακασέτας το 2021.

Τρεις φορές η Εθνική ομάδα έπαιξε σε προκριματικά μεγάλης διοργάνωσης ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Και τις τρεις φορές εκτός έδρας. Και τις τρεις φορές απέναντι σε… μεγαθήριο. Και τις τρεις φορές το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο: 1-1.

Στις 25 Μαρτίου του 1987 για τα προκριματικά του EURO 1988 η Εθνική ομάδα αντιμετώπιζε την σπουδαία Ολλανδία του Γκούλιτ και του Φαν Μπάστεν εκτός έδρας.

Μια βαθιά μπαλιά από την άμυνα στο πρώτο ημίχρονο έβγαλε τον Σαραβάκο σε θέση τετ α τετ και αυτός με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο ο Μάρκο Φαν Μπάστεν.

Δείτε τα γκολ:

Πριν από τέσσερα χρόνια, στις 25 Μαρτίου του 2017, η Εθνική ομάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 αγωνίστηκε στο Βέλγιο σε ένα ματς που έχασε τη νίκη στο 89′.

Η Ελλάδα προηγήθηκε στο 46′ με τον Κώστα Μήτρογλου, έμεινε με δέκα παίκτες στο 65′ λόγω αποβολής του Ταχτσίδη και δέχτηκε την ισοφάριση στο 89′ από τον Λουκάκου. Με την Εθνική να τελειώνει με εννιά λόγω αποβολής και του Τζαβέλλα στις καθυστερήσεις.

Και μετά τον Σαραβάκο και τον Μήτρογλου; Ήταν η σειρά του Τάσου Μπακασέτα. Στο 56′ ο Έλληνας μεσοεπιθετικός εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Μασούρας, χαρίζοντας το τρίτο 1-1 της Εθνικής ομάδας ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ