Ισπανικά ΜΜΕ για Σιώπη : «Έλληνας στρατιώτης, δεν άφησε τον Πέδρι να πάρει ανάσα»

Ισπανικά ΜΜΕ για Σιώπη : «Έλληνας στρατιώτης, δεν άφησε τον Πέδρι να πάρει ανάσα»

Τα ισπανικά ΜΜΕ αποθεώνουν τον Μανώλη Σιώπη για την εμφάνιση που πραγματοποίησε στην χθεσινή αναμέτρηση της Εθνικής μας με την Ισπανία.

Τον Μανώλη Σιώπη αποθεώνουν τα ισπανικά ΜΜΕ για την εμφάνιση που πραγματοποίησε στην χθεσινή αναμέτρηση της Εθνικής μας με την Ισπανία.

Ο 26χρονος μέσος μπήκε ως αλλαγή στο 65ο λεπτό του αγώνα και ανέλαβε το μαρκάρισμα του Πέδρι, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του. Ο Έλληνας άσος είχε εξαιρετική απόδοση, δυσκολεύοντας πάρα πολύ το «wonderkid» της Μπαρτσελόνα και ο ισπανικός τύπος τον αποθεώνει, τονίζοντας ότι δεν άφησε τον 18χρονο να πάρει ανάσα.

Συγκεκριμένα, η καταλανική Sport αναφέρει: «ο Πέδρι εκπλήρωσε το όνειρο της συμμετοχής στο ανδρικό τμήμα της Ισπανίας, όμως, το ντεμπούτο του θα του μείνει αξέχαστο και από τον άνθρωπο που τον μάρκαρε. Ο Έλληνας στρατιώτης του έκανε πικρή την εμφάνιση, και δεν τον άφησε να πάρει ανάσα. Ο Φαν’τ Σχιπ διέταξε το ατομικό μαρκάρισμα.

Ο Σιώπης, με την μαχητικότητά του, είχε περάσει στο ματς στο ημίχρονο για να δώσει ενέργεια στη μεσαία γραμμή της Ελλάδας.

Είναι ένας από τους παίκτες που κλήθηκαν στην εθνική Ελλάδας λόγω της αφοσίωσής του και της δουλειάς του στο γήπεδο. Εκτέλεσε άψογα την αποστολή του με τον Πέδρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ