Εθνική : Δοκιμάζεται σε φιλικό με την Ονδούρα ενόψει Γεωργίας

Εθνική : Δοκιμάζεται σε φιλικό με την Ονδούρα ενόψει Γεωργίας

Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει σήμερα (17:00) την Ονδούρα σε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας ενόψει του αγώνα με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Η Εθνική μας ομάδα ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την πορεία της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, καθώς κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) εκτός έδρας με την Ισπανία στην πρεμιέρα.

Σήμερα, η Εθνική υποδέχεται (17:00) την Ονδούρα σε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο της Τούμπας ενόψει του επόμενου κρίσιμου αγώνα για τα προκριματικά με αντίπαλο τη Γεωργία (31/3).

Το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής μας δεν μπορεί παρά να είναι εξαιρετικό, με τον Τζον Φαν Σιπ να προσανατολίζεται σε αλλαγές και δοκιμές στο φιλικό με την Ονδούρα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να δώσει ανάσες σε παίκτες που έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε άλλους παίκτες να πάρουν την ευκαιρία τους. Συγκεκριμένα, ο Φαν Σιπ θα αλλάξει το σύστημα από 4-3-3 σε 4-2-3-1, με τους Καπίνο ή Διούδη στο τέρμα, Κυριακόπουλο ή Γιαννούλη στα δύο άκρα της άμυνας, ενώ Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μαυροπάνος και Τζαβέλλας διεκδικούν θέσεις για το κέντρο της άμυνας.

Θέση βασικού στη μεσαία γραμμή διεκδικεί ο Φορτούνης, με τον Τζόλη να θεωρείται πιθανό πως θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα μαζί με Μπακασέτα, Ζέκα και ενός εκ των Μπουχαλάκη και Ανδρούτσου, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Γιακουμάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ