Τάνκοβιτς για Ζλάταν : «Διψάει για να προσφέρει, είναι νικητής»

Τάνκοβιτς για Ζλάταν : «Διψάει για να προσφέρει, είναι νικητής»

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς μίλησε για την προσωπική του σχέση με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σχολιάζοντας την επιστροφή του 39χρονου σταρ στην Εθνική Σουηδίας.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova. Ο άσος της ΑΕΚ αποθέωσε τον συμπατριώτη του τόσο για τα κατορθώματά του εντός γηπέδου όσο και σαν άνθρωπο ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική τους σχέση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάνκοβιτς:

Για την επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Ένα πολύ καλό νέο για το σουηδικό ποδόσφαιρο η επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ακόμα και στην ηλικία που βρίσκεται αποδεικνύει ότι παίζει σαν ένας νεαρός παίκτης. Διψάει για να προσφέρει. Μίλησα για λίγο μαζί του και είναι έτοιμος, έχει μεγάλη διάθεση να προσφέρει».

Για το πώς είναι να είσαι συμπαίκτης του Ιμπραΐμοβιτς: «Στην αρχή είχα λίγο άγχος. Ήμουν νέος σε ηλικία όταν έπαιξα μαζί του για πρώτη φορά. Την ίδια στιγμή όμως σε ενθαρρύνει για να γίνεις καλύτερος παίκτης, να πάρεις πρωτοβουλίες μέσα στο γήπεδο, αλλά και έξω απ’ αυτό. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να μάθεις απ’ αυτόν αναμφισβήτητα».

Για το πώς θα τον χαρακτήριζε εκτός γηπέδου: «Θα ακούσετε διάφορες ιστορίες για την προσωπικότητά του. Από τη δική μου πλευρά πρόκειται για έναν εξαιρετικό τύπο. Έχουμε πάει για φαγητό και για καφέ αρκετές φορές. Για μένα είναι σαν ένας κανονικός άνθρωπος εκτός γηπέδου. Μέσα στο γήπεδο είναι ένας νικητής. Έχει πνεύμα νικητή. Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να σας το εξηγήσω ιδιαίτερα, το γνωρίζει όλος ο κόσμος αυτό. Εκτός γηπέδου είναι ένας πολύ ωραίος τύπος. Ήρεμος, χαλαρός…».

Για το ότι δεν είναι καλό νέο για την Ελλάδα η επιστροφή του Ζλάταν στην Εθνική Σουηδίας: «Θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον οι αγώνες. Ας ελπίσουμε ότι όταν θα διεξαχθούν οι συγκεκριμένοι αγώνες να βρίσκομαι και εγώ στην αποστολή της Σουηδίας και να παίξω εναντίον της Ελλάδας. Θα είναι διασκεδαστικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ