Έγραψαν ιστορία τα αδέρφια Τζέιμς (pic & vids)

Έγραψαν ιστορία τα αδέρφια Τζέιμς (pic & vids)

Σε ένα μοναδικό επίτευγμα έφτασαν τα αδέρφια Τζέιμς, καθώς ο Ρις που παίζει στην Τσέλσι και η Λάουρεν που αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έγιναν τα πρώτα αδέρφια διαφορετικού φύλου που φοράνε τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας.

Είναι από αυτές τις ιστορίες που εντυπωσιάζουν. Από αυτές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει. Μία τέτοια έχουν καταφέρει να γράψουν και να φτιάξουν τα δύο αδέρφια της οικογένειας Τζέιμς. Ο Ρις και η Λάουρεν είναι τα πρώτα αδέρφια διαφορετικού φύλου που καταφέρνουν να φορέσουν τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας.

Έχουμε δει αδέρφια, να αγωνίζονται μαζί στην Εθνική ομάδα. Ωστόσο δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ αδέρφια διαφορετικού φύλου να αγωνίζονται στην Εθνική ομάδα ποτέ ξανά στην ιστορία του αθλήματος. Τα αδέρφια Τζέιμς είναι τα πρώτα που το καταφέρνουν αυτό και μάλιστα και οι δύο είναι ποδοσφαιριστές με λαμπρό μέλλον μπροστά τους.

Siblings Lauren and Reece James go from back garden to England history | Women's football | The Guardian

Τόσο ο Ρις που αγωνίζεται στην Τσέλσι, όσο και η Λάουρεν που φοράει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρούνται ποδσφαιριστές με εξαιρετικές ικανότητες και έχουν καταφέρει να βρουν θέση στο βασικό σχήμα των ομάδων τους.

Μάλιστα, ο Ρις Τζέιμς αγωνίζεται από την περασμένη σεζόν ως βασικός με τους «μπλε», ενώ η μικρή Λάουρεν που είναι γεννημένη το 2000 κατάφερε να σκοράρει στην τελευταία αναμέτρηση της ομάδας της στο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι, στη νίκη της Γιουνάιτεντ με 2-0!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ