Γεωργία – Ισπανία 1-2: Λυτρωτής στο 93′ ο Ντάνι Όλμο (vids)

Γεωργία – Ισπανία 1-2: Λυτρωτής στο 93′ ο Ντάνι Όλμο (vids)

Η Γεωργία έβαλε δύσκολα στους Ισπανούς, προηγήθηκε με 1-0 στο ημίχρονο, όμως ο Φεράν Τόρες ισοφάρισε στο 56' και ο Ντάνι Όλμο με... οβίδα στο 93' χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε.

Η Γεωργία έβαλε δύσκολα στους Ισπανούς, προηγήθηκε με 1-0 στο ημίχρονο, όμως ο Φεράν Τόρες ισοφάρισε στο 56′ και ο Ντάνι Όλμο με… οβίδα στο 93′ χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε.

Ήταν ένα παιχνίδι… καρμπόν με αυτό της Ισπανίας απέναντι στην Ελλάδα την περασμένη Πέμπτη. Οι Ισπανοί είχαν την μπάλα στην κατοχή τους σε ποσοστά άνω του 70%. Αλλά από φάσεις; Ελάχιστες. Οι Γεωργιανοί αμύνονταν και έκλειναν τους χώρους. Και όταν βρήκαν την ευκαιρία; Σημείωσαν το πρώτο γκολ σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο. Ένα λεπτό πριν το ημίχρονο, σε μια από τις αγαπημένες τους κόντρα επιθέσεις.

Με τον Κβαρατσκέλια να είναι ο σκόρερ και να βάζει… φωτιά σε ένα από τα ελάχιστα γήπεδα που φιλοξενούν κόσμο. Στο γήπεδο της Τιφλίδας επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων.

το 1-0

Το 1-0… σόκαρε τους Ισπανούς, αλλά δεν τους λύγισε. Το δεύτερο μέρος; Το ίδιο σκηνικό. Οι Ισπανοί με την μπάλα μόνιμα στην κατοχή τους, οι Γεωργιανοί άμυνα μόνιμα από τη σέντρα και πίσω. Οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε βρήκαν γρήγορα γκολ ισοφάρισης, αφού στο 56′ έπειτα από σέντρα του Ζόρντι Άλμπα ήρθε ο Φεράν Τόρες με πλασέ σε κενή εστία να κάνει το 1-1. Και όλα έδειχναν να παίρνουν τον δρόμο τους.

Το 1-1

Από εκείνο το σημείο και μετά το ματς θύμιζε απόλυτα το Ισπανία – Ελλάδα. Οι Ισπανοί είχαν την μπάλα, αλλά όχι τις ευκαιρίες. Οι Γεωργιανοί έκαναν μια συγκλονιστική προσπάθεια για να κρατήσουν το 1-1.

Κι εκεί που όλα έδειχναν πως θα τα καταφέρουν, ήρθε μια… οβίδα του Ντάνι Όλμο στο 93′, ένα λάθος του Λόρια που δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ και το τελικό 1-2 με… buzzer beater, που στέλνει τους Ίβηρες στην κορυφή του ομίλου, περιμένοντας το παιχνίδι της Σουηδίας με το Κόσσοβο.

Το 1-2

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ