Τα ματς Ελλάδας και Αγγλίας, έχουν κέρδη!

Τα ματς Ελλάδας και Αγγλίας, έχουν κέρδη!

Η δυάδα του Stoiximaview με τους αγώνες των προκριματικών...

Ματς προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου απόψε, μεταξύ αυτών παίζει και η εθνική Ελλάδας κόντρα στη Γεωργία! Το stoiximaview.gr δίνει τα δικά του προγνωστικά για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αλλά και την αναμέτρηση της Αγγλίας κόντρα στην Πολωνία.

Ελλάδα-Γεωργία (21:45): Με την ισοπαλία στην Ισπανία να έρχεται ως απρόσμενο… δώρο, η Εθνική ομάδα ξεκίνησε με το δεξί τα προκριματικά. Αλλά για να έχει αξία εκείνος ο βαθμός θα πρέπει να εξαργυρωθεί με νίκη απέναντι στη Γεωργία στο γήπεδο της Τούμπας. Και με τους Σουηδούς να έχουν ήδη το δύο στα δύο, η νίκη για την ομάδα του Φαν Σιπ αποτελεί μονόδρομο το βράδυ της Τετάρτης.

Η Γεωργία έρχεται στην Ελλάδα χωρίς να έχει βαθμό στο… σακούλι της, αλλά έχοντας δείξει πως είναι ομάδα που μπορεί να κάνει μεγάλες ζημιές. Έχασε πολλές ευκαιρίες στη Στοκχόλμη απέναντι στη Σουηδία, ηττήθηκε με 1-0 αλλά το τελικό σκορ ήταν άδικο. Πιθανόν να την αδικεί και η ήττα με 1-2 από την Ισπανία.

Ελλάδα-Γεωργία (21:45): Οι Ισπανοί βρήκαν γκολ στο 93′ στην Τιφλίδα με τον Ντάνι Όλμο, γκολ στο οποίο φέρει ευθύνη και ο Λόρια. Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας ήταν εκτός θέσης και στέρησε από την ομάδα του τον πρώτο της βαθμό. Η Γεωργία έρχεται κι αυτή έχοντας ως στόχο να αποκομίσει επιτέλους βαθμολογικό όφελος. Και είναι μια πολύ καλή ομάδα στις αντεπιθέσεις, όπως έδειξε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της.

Η επιθετική εικόνα της Ελλάδας απέναντι στην Ονδούρα, πάντως, ήταν εξαιρετική. Αν δείξει το ίδιο πρόσωπο έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Δεν θα πάω σε στοίχημα στον άσο, γιατί θεωρώ χαμηλό το 1.66. Στα γκολ οι αποδόσεις είναι ψηλά κι εμείς θα ζητήσουμε δύο γκολ σε συνδυασμόι με κόρνερ. Πάμε στοίχημα με over 1,5 γκολ και over 7,5 κόρνερ κα παίρνουμε απόδοση 2.00 στο bet builder.

Αγγλία-Πολωνία: Στο Γουέμπλεϊ χωρίς τον Λέβα!

Αγγλία-Πολωνία (21.45): Να καθαρίσει από νωρίς με το 3/3 θέλει η Αγγλία, ώστε να συνεχίσει χωρίς άγχος στον 9ο όμιλο. Οι Πολωνοί, θέλουν να ξεκολλήσουν από τους Ούγγρους και ψάχνουν την μεγάλη έκπληξη στο Λονδίνο.

Αγγλία-Πολωνία (21.45): Στεγνό καθάρισμα για τα «τρία λιοντάρια» και στα Τίρανα. Με το 0-2 απέναντι στην Αλβανία αλλά και το 5-0 της πρεμιέρας απέναντι στο Σαν Μαρίνο η Αγγλία μπήκε με το δεξί και μάζεψε εύκολα έξι βαθμούς στο όμιλο. Μοναδικό στόχος είναι η πρωτιά και ο Σάουθγκεϊτ θέλει να κλείσει με νίκη το πρώτο σετ αγώνων ώστε να διασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό πως η ομάδα του θα σφραγίσει άνετα το εισιτήριο. Το 4-3-3 δεν θα αλλάξει, ωστόσο, υπάρχουν ερωτηματικά στην ενδεκάδα. Ο Κέιν είναι αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων, ενώ off είναι οι Ράσφορντ και Σάκα.

Αγγλία-Πολωνία (21.45): Η Πολωνία έκανε το καθήκον της. Πήρε τη νίκη 3-0 κόντρα στην Ανδόρα, ωστόσο, το τίμημα ήταν βαρύ, αφού ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τραυματίστηκε και χάνει σίγουρα το ματς στο Λονδίνο. Ο Πάουλο Σόουζα βρίσκεται σε μια φάση ψαξίματος, ωστόσο, γνωρίζει πως δεν έχει περιθώρια. Με το «Χ» της πρεμιέρας (3-3) στην Ουγγαρία, οι τέσσερις βαθμοί δεν κάνουν την ομάδα του να νιώθει άνετα. Έτσι, ένα αποτέλεσμα, από αυτά που λέμε «εκτός προγράμματος» θα άλλαζε προς το καλύτερο την κατάσταση. Σε ότι έχει να κάνει με το κενό στην επίθεση, το πιθανότερο είναι να δούμε και πάλι μαζί τους Μίλικ και Πιόντεκ.

Αγγλία-Πολωνία (21.45): Η Αγγλία είναι σωστά το φαβορί και αυτό ενισχύεται και από την απουσία του Λεβαντόφσκι. Βέβαια, η αίσθησή μας είναι πως οι Πολωνοί δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια να περιμένουν κλεισμένοι στην άμυνα. Με τους γηπεδούχους να θέλουν να φτάσουν στη νίκη και τον Πάουλο Σόουζα να προσεγγίζει όσο πιο ανοιχτά γίνεται ένα ματς με τους Άγγλους, τα γκολ είναι η λύση. Πάμε στοίχημα με το G/G στο τραβηγμένο 2.30.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ