Απίστευτο: Διπλό στη Γερμανία από την Βόρεια Μακεδονία (1-2, vid)

Απίστευτο: Διπλό στη Γερμανία από την Βόρεια Μακεδονία (1-2, vid)

Ήττα σοκ υπέστη η Γερμανία στην έδρα της από την Βόρεια Μακεδονία (1-2) και ήρθαν τα πάνω κάτω στον 10ο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η μεγαλύτερη έως τώρα έκπληξη στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι γεγονός και την έκανε η Βόρεια Μακεδονία, κλείνοντας το σπίτι της Γερμανίας (1-2).

Με αυτή τη νίκη έπος που πραγματοποίησε, προσπέρασε τους Γερμανούς, σκαρφαλώνοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του 10ου ομίλου και στο -3 από την εκπληκτική Αρμενία που έχει τρεις διαδοχικές νίκες και βρίσκεται στην κορυφή.

Ο…γερόλυκος Πάντεφ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους άνοιξε το σκορ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Στο 63′ ο Γκουντογκάν έφερε το ματς στα ίσια από την άσπρη βούλα και εκεί που η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ άρχισε να πιέζει για το γκολ της νίκης, ήρθε ο Έλμας στο 85′ και με ένα πλασέ μετά από φοβερή αντεπίθεση διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Από εκεί και πέρα, η Αγγλία επικράτησε της Πολωνίας (2-1) σε ένα παιχνίδι που ο Σφιντέρσκι ξεκίνησε βασικός, αλλά πήρε τη θέση του ο Μίλικ με την έναρξη της επανάληψης, ενώ την ίδια ώρα Γαλλία και Ιταλία πανηγύρισαν δύο επαγγελματικά διπλά κόντρα σε Βοσνία (0-1) και Λιθουανία (0-2) αντίστοιχα.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:

Αρμενία – Ρουμανία 3-2

Σαν Μαρίνο – Αλβανία 0-2

Αγγλία – Πολωνία 2-1

Ανδόρα – Ουγγαρία 1-4

Αυστρία – Δανία 0-4

Βόρεια Ιρλανδία – Βουλγαρία 0-0

Βοσνία – Γαλλία 0-1

Γερμανία – Βόρεια Μακεδονία 1-2

Ελλάδα – Γεωργία 1-1

Ισπανία – Κόσοβο 3-1

Λιθουανία – Ιταλία 0-2

Λιχτενστάιν – Ισλανδία 1-4

Μολδαβία – Ισραήλ 1-4

Ουκρανία – Καζακστάν 1-1

Σκωτία – Νησιά Φερόε 4-0

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ