Απίστευτο τρολάρισμα στον Βέρνερ : Έγινε… Βορειομακεδόνας (pic & vid)

Απίστευτο τρολάρισμα στον Βέρνερ : Έγινε… Βορειομακεδόνας (pic & vid)

Με έναν ξεχωριστό τρόπο θέλησαν να... ευχαριστήσουν τον Τίμο Βέρνερ οι Βορειομακεδόνες, μετά την... άχαστη ευκαιρία που έχασε ο φορ της Τσέλσι στη χθεσινή αναμέτρηση της Γερμανίας με τη Βόρεια Μακεδονία.

Η Βόρεια Μακεδονία κατάφερε να σοκάρει χθες το βράδυ τη Γερμανία, καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 απέναντι στην ομάδα του Γιόακιμ Λεβ, η οποία είχε να ηττηθεί 20 χρόνια σε αγώνα προκριματικών.

Μία ήττα στην οποία το… λιθαράκι του έβαλε και ο Τίμο Βέρνερ… Λίγο πριν από το γκολ της νίκης των φιλοξενούμενων, ο Γερμανός επιθετικός κατάφερε να χάσει μία απίθανη ευκαιρία, με την οποία θα έδινε το προβάδισμα στην ομάδα του. Κι όμως ο φορ της Τσέλσι αστόχησε σε κενή εστία και άφησε μέσα στο παιχνίδι τους Βορειομακεδόνες που εν τέλει σκόραραν και έφτασαν στη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας τους!

Οι Βορειομακεδόνες δεν ξέχασαν τον 24χρονο και Μέσα από τα social media τον… ευχαρίστησαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο! Τι έκαναν; Τον έκαναν… Βορειομακεδόνα, καθώς του έβγαλαν διαβατήριο της χώρας! Απίθανο και μοναδικό τρολάρισμα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ