Μαντσίνι : «Πρώτα οι μεγάλες ηλικίες τα εμβόλια και μετά εμείς»

Μαντσίνι : «Πρώτα οι μεγάλες ηλικίες τα εμβόλια και μετά εμείς»

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι σχολίασε τον επερχόμενο εμβολιασμό της Εθνικής Ιταλίας, λέγοντας πως προτιμάει να λάβουν τις δόσεις εκείνοι που το έχουν ανάγκη περισσότερο.

Mετά την ανακοίνωση της CONMEBOL πως θα εμβολιάσει όλους του παίκτες της, ενόψει Κόπα Αμέρικα, o πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, επιβεβαίωσε πως: «Οι παίκτες μας θα εμβολιαστούν πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, μαζί με τους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων».

Όμως ο προπονητής των «ατζούρι», Ρομπέρτο Μαντσίνι, προτιμάει να λάβουν το εμβόλιο εναντίον του Covid, πρώτα οι ευπαθής ομάδες και μετά οι ίδιοι του οι παίκτες.

«Ελπίζω να πάρουν το εμβόλιο αυτοί που το έχουν πραγματικά ανάγκη και κυριότερα οι άνθρωποι σε μεγάλη ηλικία» ανέφερε ο τεχνικός της Εθνικής Ιταλίας, σε ένα event της Ανκόνα.

«Είναι αλήθεια ότι ταξιδέψαμε πολύ και παρά το γεγονός πως  όλοι βρεθήκαμε αρνητικοί εκείνη την ώρα, κάποιοι τελικά διαγνώστηκαν με κορωνοϊό κατά την διάρκεια των επισκέψεων μας σε Βουλγαρία και Λιθουανία», σχολίασε επίσης για τα πολλά κρούσματα μετά τα προκριματικά του Euro.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ