Βασικός στόχος της Εθνικής Ιταλίας ο Αντόνιο Κόντε

Βασικός στόχος της Εθνικής Ιταλίας ο Αντόνιο Κόντε

Πρώτος στόχος για τον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας είναι σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας ο Αντόνιο Κόντε, με τον Αλεσάντρο Κοστακούρτα να επιβεβαιώνει πως «σίγουρα θα του μιλήσω τους επόμενους μήνες».

Την επιστροφή του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας επιθυμεί η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας! Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, ο έμπειρος τεχνικός είναι ο βασικός της στόχος για το «τιμόνι» της ομάδας, καθώς θεωρείται ο ιδανικός για να την επαναφέρει σε τροχιά μεγάλων διοργανώσεων και διακρίσεων, μετά τον αποκλεισμό – σοκ από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Τη συγκεκριμένη είδηση επιβεβαίωσε μάλιστα εν μέρει ο Αλεσάντρο Κοστακούρτα, ο επιτετραμμένος της ομοσπονδίας για την εύρεση του προπονητή της επόμενης μέρας στη Σκουάντρα Ατζούρα. «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, όμως πιστεύω ότι ο Κόντε είναι ένας από αυτούς που θα βγάλουν από την ομάδα τον καλύτερό της εαυτό. Σίγουρα θα του μιλήσω τους επόμενους μήνες. Έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να είναι πετυχημένος ομοσπονδιακός τεχνικός, τη στιγμή που κάποιοι άλλο δεν το έχουν καταφέρει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαι ικανοποιημένος με τους Μαντσίνι ή Αντσελότι, αν και ο δεύτερος έχει δείξει ότι δεν ενδιαφέρεται», τόνισε.

Ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος κάθισε στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας τη διετία 2014-2016, βρίσκεται σε δεινή θέση όσον αφορά το μέλλον του στην Τσέλσι. Η εικόνα της ομάδας και το γεγονός ότι έχει μείνει εκτός της διεκδίκησης του πρωταθλήματος έχουν δυσανασχετήσει τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, με αρκετά ονόματα πιθανών διαδόχων να παρελαύνουν τις τελευταίες εβδομάδες από τον αγγλικό Τύπο. Κομβική ως προς τις εξελίξεις επί του θέματος αυτού θα είναι η ρεβάνς των Μπλε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ