Φαν Σιπ: «Οι παίκτες μου ήταν μαχητικοί κόντρα στο Βέλγιο»

Φαν Σιπ: «Οι παίκτες μου ήταν μαχητικοί κόντρα στο Βέλγιο»

Για τη μαχητική εικόνα που επέδειξαν οι παίκτες της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στο Βέλγιο μίλησε ο Τζον Φαν Σιπ, με τον Ολλανδό τεχνικό να αναλύει τα στοιχεία τα οποία οδήγησαν στην ισοπαλία.

Η Ελλάδα απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στο Βέλγιο στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης στις Βρυξέλλες, με τον ομοσπονδιακό μας προπονητή, Τζον Φαν Σιπ, να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τους παίκτες του.

Ο Ολλανδός τεχνικός εξήρε το μαχητικό πνεύμα που επέδειξαν οι Έλληνες παίκτες, μίλησε για την τακτική και ανέλυσε όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία έδωσαν αυτή την ισοπαλία στην Εθνική μας ομάδα.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Φαν Σιπ:

«’Ηταν ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Είχαμε μόνο τρεις ημέρες για προετοιμασία, κάναμε καλές προπονήσεις και εφαρμόσαμε στο γήπεδο όσα δουλέψαμε. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση τους και την μαχητική τους εικόνα. Μείναμε πιστοί στην τακτική μας.

Μείναμε συμπαγείς, πιέσαμε όπου έπρεπε. Είχαμε και δύο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τον Μασούρα και τον Μπακασέτα. Το Βέλγιο ανέβαινε όσο περνούσε η ώρα στο πρώτο μέρος, είχαν επικίνδυνες σέντρες από τα δεξιά, στο ημίχρονο αλλάξαμε, πήγαμε πίσω με πέντε παίκτες. Τους κόστισε και τους δυσκόλεψαν σημαντικά. Πετύχαμε και ένα ωραίο γκολ από μία στημένη φάση. Ήταν ένας συνδυασμός, να παίζουμε το παιχνίδι μας όταν μας δίνεται η ευκαιρία αλλά και να τους δυσκολέψουμε το παιχνίδι τους, να τους βγάλουμε εκτός ρυθμού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ