«Τεστάρεται» με τη Νορβηγία η Εθνική

«Τεστάρεται» με τη Νορβηγία η Εθνική

Το δεύτερο και τελευταίο της φιλικό παιχνίδι θα δώσει απόψε (20:00) κόντρα στη Νορβηγία στη Μάλαγα η Εθνική Ελλάδος.

Ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι θα δώσει απόψε (20:00) η Εθνική Ελλάδος, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δοκιμάζεται στη Μάλαγα απέναντι στη Νορβηγία του Έρλινγκ Χάαλαντ που έχασε επίσης το… τρένο του Euro.

Μετά την καλή εμφάνιση απέναντι στο Βέλγιο μέσα στις Βρυξέλλες, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Νορβηγία σε ισπανικό έδαφος με τον Τζον Φαν Σιπ να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα πράγματα εν όψει και των προκριματικών του Παγκοσμίο Κυπέλλου τον ερχόμενο Σεπτέμβρη απέναντι σε Κόσοβο και Σουηδία αντίστοιχα.

Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3, όπως έκανε και με το Βέλγιο. Ο Βλαχοδήμος αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού κάτω από τα δοκάρια, με τους Τζαβέλλα και Παπαδόπουλο να ξεκινάνε στην αμυντική διάδα και τα άκρα να μένουν ακόμη ανοιχτά, μιάς και οι δύο θέσεις διεκδικουνται από τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Στον άξονα θέσεις αναμένεται να πάρουν οι Ζέκα, Μάνταλος, Μπουχαλάκης, ενώ πιο μπροστά ο Ολλανδός θα επιλέξει κατά πάσα πιθανότητα τους Μπακασέτα, Μασούρα και Παυλίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ