Αργεντινή : Επιστροφή Ιγκουαΐν, εκτός Ντιμπάλα, Ικάρντι

Αργεντινή : Επιστροφή Ιγκουαΐν, εκτός Ντιμπάλα, Ικάρντι

Ο Γκονζάλο Ιγκουαίν κλήθηκε για πρώτη φορά μετά την άφιξη του Χόρχε Σαμπάολι , στην Εθνική Αργεντινής, με τους Ντιμπάλα και Ικάρντι να μένουν εκτός για τα φιλικά κόντρα σε Ιταλία (23/3) και Ισπανία (27/3).

Για πρώτη φορά, έπειτα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Αργεντινής από τον Χόρχε Σαμπάολι, κλήθηκε ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν για τα φιλικά παιχνίδι κόντρα σε Ιταλία (23/3) και Ισπανία (27/3).

Εκτός αποστολής έμειναν οι Πάουλο Ντιμπάλα και Μάουρο Ικάρντι, με τον πρώτο να επιστρέφει μεν από τον τραυματισμό του αλλά να κρίνεται ανέτοιμος, ενώ ο δεύτερος σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα έχει πολύ κακές σχέσεις με πολλούς συμπαίκτες του στην Αλμπισελέστε.

Αναλυτικά η αποστολή της Αργεντινής:

Τερματοφύλακες: Ρομέρο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Καμπαγιέρο (Τσέλσι), Γκουζμάν (Τιγκρές)

Αμυντικοί: Ρόχο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φούνες Μόρι (Έβερτον), Φάζιο (Ρόμα), Οταμέντι( Μάντσεστερ Σίτι), Ακούνια (Σπόρτινγκ Λισσαβόνας), Σάλβιο (Μπενφίκα), Μερκάδο (Σεβίλλη), Ταγκλιαφίκο( Άγιαξ)

Μέσοι: Μασεράνο (Χεμπέι), Παρέδες (Ζενίτ), Λανζίνι (Γουέστ Χαμ), Λο Σέλσο (Παρί Σεν Ζερμέν), Μπίγλια(Λάτσιο), Μπανέγα (Βαλένθια), Ντι Μαρία (Παρί Σεν Ζερμέν)

Επιθετικοί: Ιγκουαΐν (Γιουβέντους), Μέσι (Μπαρτσελόνα), Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι), Περότι (Ρόμα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ