Ουάρντα : Κλήθηκε στην Εθνική Αιγύπτου για το ματς με την Ελλάδα

Ουάρντα : Κλήθηκε στην Εθνική Αιγύπτου για το ματς με την Ελλάδα

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ επιβράβευσε τον Αμρ Ουάρντα για τις καλές του εμφανίσεις τη φετινή σεζόν, καλώντας τον στην εθνική Αιγύπτου για τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει Μουντιάλ κόντρα σε Ελλάδα και Πορτογαλία.

Ο Αμρ Ουάρντα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στη Σούπερ Λιγκ με τη φανέλα του Ατρόμητου και ήρθε η στιγμή της επιβράβευσης για τον ίδιο, καθώς ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ τον κάλεσε στην αποστολή της εθνικής Αιγύπτου.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός που βρίσκεται σταθερά στις κλήσεις του έμπειρου τεχνικού το τελευταίο διάστημα, δεν θα μπορούσε να μη βρίσκεται μετά των 17 κληθέντων παικτών που αγωνίζονται εκτός αφρικανικής χώρας.

Από τα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι ο 45χρονος και βασικός τερματοφύλακας της Αιγύπτου, Εσάμ ελ Χανταρί, ο Αχμέντ Ελμοχαμαντί της Άστον Βίλα, ο Αχμέντ Χεγκαζί της Γουέστ Μπρομ, ο Μοχάμεντ Ελνενί της Άρσεναλ, και φυσικά ο πρώτος σκόρερ της Premier League, Μοχάμεντ Σαλάχ, της Λίβερπουλ.

Η αποστολή της εθνικής Αιγύπτου θα συγκεντρωθεί στην Ελβετία για να ξεκινήσει προπονήσεις και να δώσει φιλικούς αγώνες μεταξύ 20 και 28 Μαρτίου. Στις 23 του μήνα θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία και στις 27 την Ελλάδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ