«Κόλλησε» (0-0) η Ισπανία, «συντριβή» (1-4) για τη Γαλλία (vids)

«Κόλλησε» (0-0) η Ισπανία, «συντριβή» (1-4) για τη Γαλλία (vids)

Με το «αριστερό» ξεκίνησαν το ολυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου η Ισπανία που «κόλλησε» στο 0-0 με την Αίγυπτο και η Γαλλία που ηττήθηκε από το Μεξικό με 4-1.

Ισπανία και Γαλλία δεν έκαναν την καλύτερη δυνατή πρεμιέρα στο τουρνουά ποδοσφαίρου των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, αφού αμφότερες δεν επιβεβαίωσαν τον τίτλο του «φαβορί» με την Ισπανία να «κολλάει» στο 0-0 με την Αίγυπτο και τη Γαλλία να γνωρίζει βαριά ήττα με 4-1 από το Μεξικό.

Οι «Φούριας Ρόχας» δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Αφρικανών, παρά το γεγονός πως απαρτίζονταν από αρκετούς πρωτοκλασάτους παίκτες της εθνικής που κατέβηκε στο EURO 2020.

Η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότεροι όταν ο Όσκαρ Μινγκέθα της Μπαρτσελόνα αποχώρησε τραυματίας στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, όπως συνέβη και με τον μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης,  Ντάνι Θεμπάγιος στην ανάπαυλα.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:

1. Ισπανία 1

2.Αίγυπτος 1

3.Αργεντινή 0

4.Αυστραλία 0

 

Η πρεμιέρα ήταν ακόμα χειρότερη για λογαριασμό των Γάλλων οι οποίοι γνώρισαν μια αναπάντεχη συντριβή από τους Μεξικανούς με 4-1 συνεχίζοντας ένα σερί κακών αποτελεσμάτων που ξεκίνησε από την αποτυχημένη πορεία στο EURO 2020.

Το Μεξικό έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα με μια ευρεία νίκη που ήρθε χάρη στα γκολ των (47′), Κόρδοβα (54′), Αντούνα (80′) και Αγκίρε (90’+1′), ενώ το μόνο που κατάφεραν οι «Τρικολόρ» ήταν να μειώσουν προσωρινά στη διαφορά του ενός τέρματος έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι Ζινιάκ στο 69ο λεπτό.

Μάλιστα, ο 35χρονος επιθετικός και κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της μεξικανικής Τίγκρες (261 συμμετοχές, 149 γκολ) όπου αγωνίζεται από το 2015, δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε θέλοντας να απολογηθεί.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:

1. Μεξικό 3

2. Ιαπωνία 0

3.Νότια Αφρική 0

4.Γαλλία 0

Σε άλλα ματς που διεξήχθησαν προ λίγων ωρών, η Νέα Ζηλανδία επικράτησε με 1-0 της Νότιας Κορέας με γκολ του Κρις Γουντ (70′) για την πρεμιέρα του 2ου ομίλου ενώ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του 4ου ομίλου, η Ακτή Ελεφαντοστού νίκησε με 2-1 τη Σαουδική Αραβία (Αλ-Αμρί αυτ. 39′ , Κεσιέ 66′ – Αλ Ντασαρί 44′).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ