Σταματάει από την εθνική Τουρκίας ο Σαχίν!

Σταματάει από την εθνική Τουρκίας ο Σαχίν!

Ο παίκτης της Ντόρτμουντ, Νούρι Σαχίν, ανακοίνωσε αποσύρεται από την εθνική Τουρκίας μόλις στα 29 του χρόνια!

Ο Νούρι Σαχίν ανακοίνωσε επίσημα πως θα σταματήσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της Τουρκίας, μετά τον αποκλεισμό της από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ο 29χρονος μέσος, μετά από 52 συμμετοχές και 12 χρόνια παρουσίας στην εθνική, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να αποσυρθεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και να δώσει τη θέση του σε παίκτες της νέας γενιάς.

Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόφαση του στα social media τονίζοντας πως ουσιαστικά ο λόγος που σταματάει είναι ο αποκλεισμός από το Μουντιάλ.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Τούρκος μέσος:

«Φόρεσα τη φανέλα της Τουρκίας σχεδόν 100 φορές σε διάφορες ηλικιακές ομάδες και κάθε βήμα που έκανα με αυτή την ομάδα με έκανε περήφανο.

«Θα αποχωρήσω από την εθνική γιατί θέλω να βοηθήσω τους νέους παίκτες του τουρκικού ποδοσφαίρου να βρουν θέση στην ομάδα. Είμαι πεπεισμένος ότι η νέα γενιά των Τούρκων παικτών μπορεί να μας οδηγήσει σε μεγάλη επιτυχία τα επόμενα 10 με 15 χρόνια αν τους υποστηρίξουμε με ένα καλό σχέδιο. »

«Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, είχα πολλές ευκαιρίες και πολύτιμες εμπειρίες. Θα είμαι πάντα σε στενή επαφή με το τουρκικό ποδόσφαιρο και θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω όσο μπορώ».

Τελειώνοντας, αξίζει να σημειωθεί πως ο Σαχίν έγινε ο νεότερος πρωταθλητής της Τουρκίας, διεθνής και σκόρερ το 2005, όταν η πλευρά του εξασφάλισε 2-1 νίκη επί της Γερμανίας, της χώρας στην οποία γεννήθηκε, όταν ήταν μόλις 17 ετών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ