Δυνατό τεστ με Ελβετία για την Εθνική

Δυνατό τεστ με Ελβετία για την Εθνική

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ έχει την ευκαιρία να τεστάρει την Εθνική σήμερα στο φιλικό με την Ελβετία ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Εθνική Ελλάδας σε λίγες μέρες μπαίνει στη μάχη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και σήμερα δίνει ένα δυνατό τεστ κόντρα στην Ελβετία.

Απόψε στη Ζυρίχη ο Τζον Φαν’τ Σιπ έχει την ευκαιρία να τεστάρει την ομάδα και να κάνει κάποιες δοκιμές αναφορικά με ορισμένα πρόσωπα ενόψει των παιχνιδιών με Κόσοβο (εκτός έδρας, 5/9) και Σουηδία (στο ΟΑΚΑ, 8/9).

Όπως όλα δείχνουν, η «γαλανόλευκη» θα παραταχθεί με 4-2-3-1, όμως δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια του αγώνα να μετατραπεί σε 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα ο Πασχαλάκης και στην άμυνα θα αγωνιστούν από δεξιά προς αριστερά οι Ανδρούτσος, Τζαβέλλας (ή ο Χατζηδιάκος), Κυριάκος Παπαδόπουλος και Τσιμίκας.

Μπουχαλάκης και Σιώπης θα αποτελέσουν το δίδυμο στα χαφ, καθώς ο Ζέκα είναι τιμωρημένος για το ματς με το Κόσσοβο. Αριστερά ως εξτρέμ θα παίξει ο Γιαννούλης, μπορστά από τα χαφ θα βρίσκεται ο Μπακασέτας, ενώ για δεξιά υπάρχουν τρεις υποψήφιοι που διεκδικούν μία θέση στο αρχικό σχήμα. Πρόκειται για τους Βρουσάι, Μάνταλο και Λημνιό. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Παυλίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι εξής: Διούδης, Σάλιακας, Μαυροπάνος, Κούτρης, Ρέτσος, Αλεξανδρόπουλος, Παπανικολάου, Χατζηγιοβάνης, Φούντας, Τζόλης (που έχει πρόβλημα τραυματισμού), Δουβίκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ