Κριστιάνο – «Ιδιαίτερη στιγμή το ρεκόρ, χαρούμενος και για τη νίκη»

Κριστιάνο – «Ιδιαίτερη στιγμή το ρεκόρ, χαρούμενος και για τη νίκη»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για τη νίκη επί της Ιρλανδίας που είχε την υπογραφή του, αλλά φυσικά και για το τεράστιο ρεκόρ που κατάφερε να σπάσει.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία καθώς με τα δύο γκολ που σημείωσε στην επική ανατροπή της Πορτογαλίας επί της Ιρλανδίας με σκορ 2-1, έγινε ο πρώτος σκόρερ (111 τέρματα) όλων των εποχών σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή το ρεκόρ για εκείνον, όμως ήταν χαρούμενος για τη νίκη της χώρας του. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο χαμένο πέναλτι τονίζοντας ότι είναι μέρος… της δουλειάς.

Οι δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο:

Για το ρεκόρ και τη νίκη: «Είμαι πολύ χαρούμενος όχι μόνο για το ρεκόρ και την ιδιαίτερη στιγμή αλλά για τα δύο γκολ στο τέλος και την νίκη. Εκτιμώ την προσπάθεια της ομάδας ως το τέλος και στην στήριξη των φιλάθλων μας».

Για το χαμένο πέναλτι: «Είναι κομμάτι της… δουλειάς κι αυτό. Κάποια τα χάνεις, κάποια τα βάζεις, αλλά πίστευα ως το τέλος για την νίκη, χαρούμενος που σκόραρα και κερδίσαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ