Ρονάλντο – «Από όλα τα ρεκόρ που έχω καταρρίψει, αυτό είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό» (pic)

Ρονάλντο – «Από όλα τα ρεκόρ που έχω καταρρίψει, αυτό είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό» (pic)

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο σπουδαίο του επίτευγμα καθώς έγινε ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ιρλανδία ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 111 με το εθνόσημο και πέρασε στην κορυφή των σκόρερ στην ιστορία των εθνικών ομάδων. Μέσω ανάρτησης στα social media, ο Πορτογάλος άσος αναφέρθηκε σε αυτό το κατόρθωμα και τη σημασία του.

Η ανάρτηση του Ρονάλντο:

«Δεν μπορώ να εκφραστώ με λέξεις. Είμαι ενθουσιασμένος. Πάμε Πορτογαλία! Πάμε!

Από όλα τα ρεκόρ που έχω καταρρίψει στην καριέρα του, και ευτυχώς ήταν αρκετά, αυτό είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό και είναι σίγουρα στην κορυφή των επιτευγμάτων μου και με κάνει πραγματικά περήφανο.

Πρώτα γιατί κάθε φορά εκπροσωπώ την χώρα μου που είναι κάτι ιδιαίτερα, γνωρίζοντας πως υπερασπίζομαι την Πορτογαλία και δείχνω στον κόσμο από τι είναι φτιαγμένοι οι Πορτογάλοι. Δεύτερον γιατί οι διοργανώσεις των Εθνικών ομάδων πάντα είχαν ένα μεγάλο αντίκτυπο σε μένα όταν μεγάλωνα, βλέποντας τα είδωλα μου να παίζουν με τις σημαίες των χωρών τους κάθε καλοκαίρι στο Euro ή στο Μουντιάλ. Αλλά πάνω απ’ όλα επειδή σκόραρα 111 γκολ για την Πορτογαλία, που σημαίνει 111 στιγμές όπως αυτή που ζήσαμε στο Αλγκάρβε, στιγμές παγκόσμιας ενότητας και χαράς για εκατομμύρια Πορτογάλων σε όλο τον κόσμο. Γι’ αυτούς κάθε θυσία αξίζει.

Ένας άλλος λόγος που με κάνει να εκτιμώ τα επιτεύγματα μου όσο καιρό το κάνει είναι πως ο Αλί Νταεϊ έθεσε τα όρια σε υψηλό επίπεδο, σε τέτοιο σημείο που κάποια στιγμή σκέφτηκα πως δεν θα μπορέσω να τον φτάσω. Συγχαρητήρια στον «Shariar» που κράτησε το ρεκόρ για τόσο πολύ καιρό και τον ευχαριστώ που πάντα μου έδειχνε σεβασμό, κάθε φορά που σκόραρα και πλησίαζα όλο και περισσότερο σε αυτό το εκπληκτικό νούμερο.

Ευχαριστώ κι εσένα Πορτογαλία. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τους αντιπάλους που έκαναν αυτό το ταξίδι αξέχαστο. Ας συνεχίζουμε να συναντιόμαστε μέσα στο γήπεδο για τα επόμενα χρόνια. Δεν σταματάω το μέτρημα ακόμα… »

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ