Εθνική Γαλλίας : Έτοιμος για ντεμπούτο ο Μπεν Γεντέρ, αυτές είναι οι νέες της φανέλες

Εθνική Γαλλίας : Έτοιμος για ντεμπούτο ο Μπεν Γεντέρ, αυτές είναι οι νέες της φανέλες

Ο Βισάμ Μπεν Γεντέρ, ο οποίος με δύο γκολ μέσα στο Ολντ Τράφορντ χάρισε στη Σεβίλλη την πρόκριση επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κλήθηκε στην εθνική Γαλλίας και θα έχει την ευκαιρία να κάνει το (ανεπίσημο) ντεμπούτο του. Δείτε τις φανέλες των «τρικολόρ» για το Μουντιάλ.

Τις πιο χαρούμενες ημέρες της ποδοσφαιρικής του καριέρας διάγει ο Βισάμ Μπεν Γεντέρ. Στις 13 Μαρτίου, με δύο δικά του γκολ μέσα στο Ολντ Τράφορντ, χάρισε στη Σεβίλλη την πρόκριση στους οκτώ του Champions League επί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σήμερα (15/3), δύο ημέρες αργότερα, κλήθηκε από τον Ντιντιέ Ντεσάν στην Εθνική Γαλλίας!

Ο 27χρονος φορ, γεννημένος στη Γαλλία από Τυνήσιους γονείς, θα έχει λοιπόν την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο με το εθνόσημο στο στήθος (είναι διεθνής με την Κ21) στα δύο ερχόμενα φιλικά κόντρα σε Κολομβία (23/3 στο Σαν-Ντενίς) και Ρωσία (27/3 στην Αγία Πετρόπουλη) και γιατί όχι, να διεκδικήσει μια θέση στην αποστολή του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ειρήσθω εν παρόδω, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, η Εθνική Γαλλίας αποκάλυψε τις φανέλες που θα φοράνε οι ποδοσφαιριστές της στα γήπεδα της Ρωσίας, με τους Κιλιάν Μπαμπέ, Ραφαέλ Βαράν και Σάμουελ Ουμτιτί να χρησιμοποιούνται σε ρόλο μοντέλου. Λιτή αλλά ωραία η φανέλα των «τρικολόρ»…

Η αποστολή της Γαλλίας για τα δύο ερχόμενα φιλικά

https://twitter.com/equipedefrance/status/974270127221956609

Οι «μουντιαλικές» φανέλες της

https://twitter.com/equipedefrance/status/974193484243517440

https://twitter.com/equipedefrance/status/974194548678250496

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ