Μεγάλο πλήγμα για την Εθνική Ελλάδος – Χάνει τη σεζόν ο Ζέκα με ρήξη χιαστού (pic, vid)

Μεγάλο πλήγμα για την Εθνική Ελλάδος – Χάνει τη σεζόν ο Ζέκα με ρήξη χιαστού (pic, vid)

Ο Κάρλος Ζέκα στάθηκε τρομερά άτυχος καθώς βλέπει τη σεζόν τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο να τελειώνει πρόωρα, μετά τη ρήξη χιστού στον χθεσινό αγώνα κόντρα στη Βίμποργκ

Τέλος η σεζόν για τον Κάρλος Ζέκα, ο οποίος θα απουσιάσει τόσο από της υποχρεώσεις της Κοπεγχάγης, όσο φυσικά και από αυτές της Εθνικής Ελλάδος για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού και νυν των Δανών, ενημέρωσε ο ίδιος για τις εξελίξεις σήμερα το πρωί με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ευχριστώντας τον κόσμο για την στήριξη και δίνοντας υπόσχεση πως θα επιστρέψει καλύτερος από πριν.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματά σας και το ενδιαφέρον, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο και θα χάσω το υπόλοιπο της σεζόν.

Θα είμαι ξανά πίσω πιο δυνατός και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε και να στηρίζουμε την Κοπεγχάγη, μαζί είμαστε πιο δυνατοί, θα σας ξαναδώ σύντομα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ