Η απίστευτη περιπέτεια της Ελπίδων – Το ξενοδοχείο με τους πρόσφυγες και οι 4 ώρες αναμονής στην Κωνσταντινούπολη

Η απίστευτη περιπέτεια της Ελπίδων – Το ξενοδοχείο με τους πρόσφυγες και οι 4 ώρες αναμονής στην Κωνσταντινούπολη

Τα 4 αεροδρόμια σε λίγες ώρες, το ξενοδοχείο με τους πρόσφυγες και η μεγάλη ανησυχία στην Ελπίδων για αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Μεγάλη η ταλαιπωρία για την Εθνική Ελπίδων. Ο Covid «χτύπησε»  για τα καλά την αποστολή της ομάδας, το ματς με την Κύπρο που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα αναβλήθηκε και πλέον αναζητείται τρόπος για αν επιστρέψουν όλοι μαζί στην Αθήνα και να περάσει ο καθένας ξεχωριστά την καραντίνα στο σπίτι του.

Πως έφτασε, όμως, η Ελλάδα να δει 13 μέλη της αποστολής (10 παίκτες και 3 του τιμ της ομάδας) να έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό. Η αλήθεια είναι πως εκτέθηκαν σε πολύ κόσμο και για πολλές ώρες. Και αυτό φαίνεται πως έφερε την περιπέτεια του κορωνοϊού στην ομάδα.

Η αποστολή της Ελπίδων είχε ταλαιπωρηθεί κατά τη διαμονή της στο ξενοδοχείο στη Λευκορωσία. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ξενοδοχείο ήταν γεμάτο από πρόσφυγες, κάτι που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επεκταθεί από εκεί ο κορωνοϊός.

Επιπλέον, κατά την επιστροφή τους από το Μινσκ έμειναν περισσότερες από τέσσερις ώρες στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και εκτέθηκαν ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Από το αεροδρόμιο της Πόλης η Εθνική πέταξε για Αθήνα και από εκεί για Λάρνακα την Κυριακή.

Με λίγα λόγια, η αποστολή πέρασε μέσα σε λίγες ώρες από τέσσερα αεροδρόμια. Μινσκ, Κωνσταντινούπολη, Αθήνα, Λάρνακα. Προφανώς κόλλησαν στη διάρκεια του ταξιδιού ή στο ξενοδοχείο που είχαν καταλύσει στη Λευκορωσία.

Υπάρχει φόβος, μάλιστα, πως τα κρούσματα θα αυξηθούν αφού οι παίκτες προπονούνταν όλοι μαζί, έτρωγαν όλοι μαζί και γενικά σε μια αποστολή δεν μπορείς να κρατάς… αποστάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ